Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Fleksibel Penisring var 1

Sinful Fleksibel Penisring

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Har du lyst til at udforske, hvilken effekt en penisring kan gi' dig, så er denne penisring et godt sted at starte.

Ringen har en god bredde og giver et godt fast greb om penis, samtidig er den tilpas fleksibel til at kunne strækkes, så den kan passe de fleste.

En penisring funger på den måde, at du sætter den ned over penis og placerer den ved penisroden. Her er den med til at forhindre returløbet af blod i penis og du opnår derfor en hårdere og mere fyldig erektion.

Når du har erfaring med ringen, kan du også eksperimenter med at sætte den om penis og pungen på samme tid. Det kræver lidt øvelse, men det kan give en stram og meget pirrende følelse, når du er klar til det. Føles det for stramt tager du blot ringen af igen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Som forventet
Emilie - 16. jan. 2019
God penisring, der gør hvad den lover, Den var lidt stram til min kæreste i starten, men hvis man strækker i den et par gange løsner den sig lidt :-)
Super
Nuser1708 - 27. dec. 2018
God
Udemærket
H.H - 9. dec. 2018
God men ikke fantastisk. Vil godt have en mindre diameter.
Perfekt penisring
Rodbeden - 17. jul. 2018
Supergod begynderring , nem at håndtere både af og på , lækker gennemsigtig farve og form ... ja den opfylder nærmest alle krav til en god penisring så køb bare et par stykker når du alligevel er igang !
God til prisen
Th - 22. nov. 2017
Den gør hvad den skal, godt nok den første vi prøver en men den gør hvad der bliver lovet om penisringe. kan nemt anbefales
God, effektiv, begrænset holdbarhed
Per - 11. dec. 2016
Jeg har indkøbt tre ringe og brugt dem flittigt. De gør hvad de skal og hvad der loves om penisringe, men de taber fastheden og bliver for slappe med tiden. Køb derfor et sæt, så du altid har een, der fungerer.
Vidunderligt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det bedste af det hele.
Maskinoversat fra sinful.se
God effekt
Anonymous - 1. jul. 2016
Den er meget flot, kantet og bred og gennemsigtig. Lugter ikke af noget, men er lidt "ru" i overfladen. Er ret stram (i hvert fald på mig, som er 11-12 i omkreds), og jeg måtte tage det lidt forsigtigt, når jeg påførte og fjernede den. Men den gav virkelig effekt, den hårdeste og største erektion, jeg har haft! Det var lidt følsomt at trække for meget (testede strækbarheden), fordi det mistede gennemsigtighed, hvor det blev strakt mest ... hvilket var lidt en skam med hensyn til æstetik. Den er alle pengene værd.
Maskinoversat fra sinful.se
Langt det bedste, jeg har brugt!
Anonymous - 1. jan. 2017
Med glidecreme er det ikke noget problem at få den helt ned til roden, og da den er strækbar, kan du også sætte den bag pungen for at få en endnu bedre følelse, men du får en meget hård erektion, selv uden at sætte den bag pungen.
Maskinoversat fra sinful.se
Lidt for stram til mig.
Anonymous - 13. mar. 2024
Den strækker sig ikke godt, hvilket betyder, at den er alt for stram. Man kan trække den meget ud, men det kræver lidt for mange kræfter at gøre det. Dette kombineret med et lidt grovere lem fører til, at den strammer mere end ønsket og bliver så ubehagelig, at den ikke længere bruges. Der er ikke noget galt med selve ringen, og den gør sit arbejde, men hvis du ved, at du er lidt større, bør du kigge på noget i en lidt større størrelse.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS