TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Minds of Love Little Friends Begynder Sæt var 1

Minds of Love Little Friends Begynder Sæt

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

379,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Begynder Sættet fra Minds of Love består af to skønne produkter. Du får en mini wand vibrator til både massage og intim stimulation samt et sæt bækkenbundskugler til din bækkenbundstræning.

Sættet i sart lyserød er fremstillet i silikone og har et ergonomisk design. Du får stimulation af både vagina og din følsomme klitoris. Den lille vibrator har en fuld længde på bare 11,5 cm, men hele 12 vibrationsmønstre, som vil få dine tæer til at stritte på den helt rigtige måde, når du rammer orgasmen.

Bækkenbundskuglerne kan både bruges til blidt at stimulere din vagina og til din bækkenbundstræning. Med en trænet bækkenbund øger du din følsomhed, så du kan opleve mere intense orgasmer. Kuglerne er lette at føre ind med en vandbaseret glidecreme. De har fritliggende vægte indeni, som giver ekstra stimulation, og så er kuglerne lette at tage ud ved hjælp af snoren for enden.

De vejer 56 gram, så de er helt perfekte til dig, der ikke har så meget erfaring med bækkenbundstræning. Der medfølger detaljerede instruktioner, så du får den bedst mulige oplevelse og resultat med kuglerne.

Sættet kan rengøres med varmt vand og mild sæbe eller med en sexlegetøjsrens, hvis du foretrækker dette.

MærkeMinds of LoveIndeholderUSB-opladerFuld Længde (cm)11.5Diameter (cm)3.3StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)100Vibrationsmønstre12Primært MaterialeSilikoneFarveRosaAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Vibration, StænktætSprogSpansk, Engelsk, Fransk, Hollandsk, Tysk, ItalienskSKU25370
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS