TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler var 1

Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

379,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Hvem siger, at træning behøver være kedelig? Få stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer med TrainBalls bækkenbundskuglerne fra Minds of Love.

Skift mellem de 5 forskellige kugler med stigende tyngde, for en effektiv og nem bækkenbundstræning, og nyd samtidig hvordan de indbyggede metalkugler stimulerer og pirrer dit indre.

Start med den letteste kugle og skift når det bliver for nemt. Med 5 kugler er sættet således lige velegnet til nybegynderen, som til dig, som har trænet bækkenbund før.

De kirsebærformede kugler er fremstillet i silkeblød silikone, som gør dem nemme at sætte ind og behagelige at bære. Jo mere du bruger dem, jo bedre kontrol, stramhed og følsomhed vil du og din partner opleve.

Lang silikone”stilk” gør det hurtigt og sikkert at fjerne kuglerne igen og sikrer, at de bliver hvor de skal, mens du træner eller leger.

MærkeMinds of LoveFuld Længde (cm)14Indførbar Længde (cm)3.5Diameter (cm)3.5Primært MaterialeSilikoneFarveFlere farverAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogEngelskSKU18910
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bedre sex
De har givet en masse leg og sex.Den smukke - 26. dec. 2021
Et godt begyndersęt.
I starten fųltes det som om kuglerne var for store; men i brug indså jeg, at for en nybegynder er stųrre bedre. Jeg startede med den letteste, og lige nu er jeg... Læs mere
Kata - 21. feb. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS