TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Minds of Love TrainBalls Vibro Fjernbetjent Duo Æg var 1

Minds of Love TrainBalls Vibro Fjernbetjent Duo Æg

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Kombinér din effektive bækkendbundstræning med nydelsesfulde vibrationer i 7 indstillinger ved hjælp af Minds of Love TrainBalls Vibro Fjernbetjent Duo Æg. Det dobbelte æg byder på både rytmiske vibrationer og pulserende mønstre fra to kraftfulde motorer, så din træning gør dig godt på flere måder.

Duo ægget har bløde former, der gør det let at føre op og nemt at tage ud med den 9,5 cm lange udvendige snor. Brug lidt vandbaseret glidecreme, inden du fører det op i vagina.

Du får kraftig, men diskret stimulation, som er let at kontrollere med den trådløse fjernbetjening. Med en rækkevidde på op til 10 meter kan du give din partner fjernbetjeningen og lade ham eller hende styre din lille frække hjælper. Med en vægt på 83 gram er Duo ægget passende til alle, der gerne vil tone musklerne i bækkenbunden og samtidig blive forkælet af vibrationerne.

Oplad både æg og fjernbetjening med det medfølgende USB-kabel. Rengør ægget med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens. Fjernbetjeningen kan aftøres med en fugtig klud.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS