Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Mister B All Black Karsten Dildo 28 cm var 1

Mister B All Black Karsten Dildo 28 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Forbered dig på at erobre Karstens kolossale omkreds og længde, denne smukke sorte dildo fra Mister B og mærk den insisterende dybde, når han trænger ind. 

Autentiske detaljer møder en større end naturlig størrelse i dette kødfulde udyr. Nyd Karstens tydelige årer, svulmende penishoved og fleksible skaft, og husk at kvæle den store overflade med vandbaseret glidecreme for at lette adgangen for det gennemtrængende handyr.

Den enorme størrelse er en test af din udholdenhed, så bestig dette bjerg for at opleve helt nye højder af fornøjelse. De faste kugler i bunden giver dig mulighed for at bruge dildoen med et harness og nyde en seriøst omgang strap-on sjov med en partner.

Rengør Karsten med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super dejlig
Heldige Mig - 19. mar. 2023
Det absolut bedste legetøj jeg har haft. kræver lidt god opvarmning med et mindre produkt samt godt med smørelse først.. men så bliver det også svært at finde bedre samt lige så fantastisk stimulation uden indbygget motor.
Perfekt mellemstørrelse til større legetøj
Anonymous - 13. mar. 2024
Næsten alt undtagen én enormt irriterende ting er perfekt... Og det er den dårligt designede sugeprop, der skal holde legetøjet på plads. Noget, der er næsten umuligt, hvis man virkelig vil køre en ordentlig tur!
Maskinoversat fra sinful.se
ANALYSEORGANISATION
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er selv allerede en erfaren analsex-entusiast, men jeg må sige, at denne er meget tilfredsstillende, og da jeg efter et par øvelsessessioner og altid efter en god afslapning og forspil fik denne cirka halvvejs ind og begyndte at ride den, så fik jeg på ingen tid mit livs første rene anal læber, det vil sige, jeg trippede uden at røre min pik en eneste gang.Sugekoppen i bunden er meget kraftig, og selvom dildoen er stor og tung, sidder den godt fast på glatte overflader, selv på væggen.
Maskinoversat fra sinful.fi
Meget god kvalitet, men ikke for begyndere
Anonymous - 13. mar. 2024
Da vi modtog pakken og pakkede det storslåede værk ud, tænkte vi først... Uffff... Det er godt nok en ting. Vi er allerede erfarne legekammerater og trænede i det. Men den her er enorm. Den er absolut ikke for begyndere, især ikke i det anale område. Men med lidt træning, en masse følelse og tid kan den mestres, og følelsen, når den er inde, er ubeskrivelig. En sand gentleman i XXL-format.
Maskinoversat fra sinful.de
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS