TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mister B Double-F Fist Glidecreme 500 ml var 1

Mister B Double-F Fist Glidecreme 500 ml

På lager

Levering: 1-3 hverdage

399,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Når du har lyst til at lege hårdt, så find Mister B Double-F Fist glidecreme frem og forbered dig på et rigtig godt glid. Den vandbaseret glidecreme har den perfekte konsistens til fisting, men den egner sig også til kropsmassage, vand-leg og hvis du har lyst til at prøve større sexlegetøj. 

Den ekstra tykke glidecreme forbliver glat og blød i lang tid, så den er et skønt valg til regulære og ekstreme lege. Den kan bruges med kondomer og sexlegetøj af alle materialer. 

Double-F Fist glidecreme er neutral i smagen og duften. Den kan nemt vaskes af huden med vand, men når der skal rengøres sexlegetøj anbefaler vi en mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. 

MærkeMister BUndermærkeLubcricantsProduktvægt (g)9999Volumen (ml)500IngredienserAqua, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, PEG-90M, Fucus Vesiculosus Extract, Ethylhexylglycerin, PhenoxyethanolSmagUden tilføjet smagDuftUden tilføjet duftBaseVandbaseretAnvendelsesområdeFistingFarveKlarEgenskaberParfumefri, VeganskSprogEngelsk, Fransk, Tysk, HollandskSKU23876
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS