TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mister B Pinch Rolls Royce Justerbare Brystklemmer med Kæde var 1

Mister B Pinch Rolls Royce Justerbare Brystklemmer med Kæde

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

159,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Tag din pirrende bryst-tortur til det næste niveau med en Rolls Royce fra brystklemme verdenen og nyd de faste, tunge klemmer, forbundet med en kæde, fra Mister Bs Pinch kollektion.

Drej på klemmerne for at stramme eller løsne de gummibelagte arme og placér dine sensitive brystvorter mellem dem. Justér intensiteten, så den er helt perfekt til dig, og find den optimale blanding af nydelse og smerte. 

Klemmerne er perfekte til erfarne smerte-elskere og kan bruges på alle de steder på kroppen, der trænger til opmærksomhed. Det faste greb på klemmernes baser gør dem nemme at bruge, selv med fingrene smurt ind i glidecreme. 

Det sorte, skinnende materiale gør klemmerne til den perfekte tilføjelse til dine fetish outfits og lokker dit heldige publikum til at komme og trække i kæden.

MærkeMister BUndermærkePinchProduktvægt (g)82Fuld Længde (cm)49Primært MaterialeStålFarveFlere farverEgenskaberJusterbarSprogEngelsk, Fransk, Tysk, HollandskSKU26817
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS