Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Monkey Spanker Onaniprodukt til Mænd var 1

Monkey Spanker Onaniprodukt til Mænd

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Monkey Spanker er et vibrerende onaniprodukt til mænd.

Monkey Spanker giver en pirrende stimulation og er let at benytte. Du skal blot placere den medfølgende vibrator i spankeren, påføre lidt glidecreme og så føre den bløde silikone ned over penis.

Monkey Spanker kan benyttes alene eller sammen med en partner. Et blowjob bliver ekstra godt sammen med Monkey Spanker.

Giver den bedste oplevelse sammen med glidecreme.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Utilfreds
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg syntes, at legetøjet så interessant og sjovt ud. Selv navnet var tiltalende. Men jeg blev meget skuffet, da jeg modtog det. Materialet føles plastikagtigt og usikkert. Selve hullet er komprimeret mellem to brædder. Når man bruger det, føles det, som om legetøjet vil gå i stykker, det føles ikke stabilt. Sammen med selve "spanking" får du en vibrator og batterier. To batterier i vibratoren holder i ca. 20 minutter. Vibratoren vibrerer svagere og svagere, jo længere tid du bruger den. Vibrationerne mærkes ikke, når vibratoren er i legetøjet, den laver bare en lyd. Vibratoren er derfor helt unødvendig og næsten ubrugelig. Du kan selvfølgelig bruge legetøjet uden vibratoren, hvilket er helt fint. Selve hullet er dog meget stramt, og du har derfor brug for meget glidecreme. Hullet giver en pressende stimulation, hvor det trykker på kønnet. Det giver derfor en helt ok stimulation over glans, men ikke meget stimulation, når man trækker legetøjet hen over resten af kønnet. Der er dog nogle fordele ved legetøjet: Det er nemt at rengøre. Det er lille og diskret. Du kan nemt bruge det sammen med din partner, f.eks. under oralsex. Det er perfekt som teaser til bondage. Eller kan bruges til at "ødelægge" orgasmer ved kun at stimulere glans. Anbefales, hvis du bruger den sammen med en partner. Alene er der meget bedre alternativer, f.eks. en fleshlight eller en simpel handjob-stroker.
Maskinoversat fra sinful.se
Spar dine penge, få det bedre!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke at jeg ønsker, at folk skal miste deres job, men dette produkt burde ikke være nødvendigt at fremstille. Vibraen er elendig og laver en frygtelig larm; batterisluger, og jeg vil hellere skifte AAA-batteriet end de små. Et spinkelt stykke legetøj, hvis bløde materiale knap nok strækker sig; ikke langtidsholdbart uanset størrelse. Du kan få meget bedre legetøj til denne pris og for mindre. Og hvis du sparer lidt, kan du for eksempel få en Man Wand eller en Fun Factory Manga. Giv din penis noget bedre! :-)
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS