TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mr. Membr Blowjob Maskine var 1

Mr. Membr Blowjob Maskine

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Mr. Membr Blowjob Maskine er klar til at servicere dig med en fræk oplevelse, der får mundvandet til at løbe. Den indvendige struktur er designet til at simulere fornemmelsen af et ægte blowjob og stimulerer hver cm af din penis.

Tilfør en generøs mængde af din yndlings glidecreme, før du trænger ind i sleevet. Så er du klar til at udforske de 7 forskellige bevægelsesmønstre, som du kan let kan gøre ekstra livagtige. Brug de medfølgende høretelefoner og slut dem til maskinen, når du gerne vil lægge øre til forførende støn.

Den medfølgende sugekop giver dig mulighed for at sætte maskinen fast på glatte overflader, så du kan lege helt håndfrit.

Når jobbet er klaret, kan du rengøre maskinen med varmt vand og mild sæbe. Lad sleevet lufttørre og brug en plejende pulver for at bevare materialets kvaliteter.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Voldsom, og uhåndterlig.
Bestemt ikke et parlegetøj. Den er Meget voldsom, og begge hænder skal benyttes. Og kæresten siger der skal bruges extremt meget glidecreme, ellers gør det dire... Læs mere
Pomse - 6. jul. 2022
sikkert udemærket
det er sikkert et udemærket produkt, men virker ikke for migvaller - 21. nov. 2021
Vidunderlige
Wow aldrig har jeg fået så god sutter før haha det var faktisk så godt at jeg havde meget meget svært ved at holde særlig længe og sådan var det de første mange... Læs mere
Claus - 30. oct. 2021
god som forventet
Den første jeg fik tilsendt var defekt, men fik sendt en ny med det samme og den virkede som den skulle. Jeg vil sige maskinen er generelt lidt lille, ville g... Læs mere
Rasmus - 24. oct. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS