Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
MTX1 Robotic Mouth Masturbator var 1

MTX1 Robotic Mouth Masturbator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

MTX1 Robotic Mouth Masturbator er en lækkert og blødt onaniprodukt, der føles som en mund og som laver dejlige sutte bevægelser. MTX1 Robotic Mouth klarer arbejdet for dig, du skal bare styre bevægelserne med den medføldende fjernbetjening. Nemt, ikke? 

MTX1 Robotic Mouth har en indbygget motor der sikrer dig høj stimulering og for ekstra pirring kører der to perlekæder og ned langs skaftet, når masturbatoren er i gang. Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med MTX1 Robotic Mouth  så du får en våd og naturtro oplevelse. 

Mål: MTX Robotic Mouth er 12 cm dyb og har en åbning der er 2,3-3 cm bred. Ledningen til fjernbetjeningen er 75 cm lang. 

Obs! MTX1 Robotic Mouth bruger 4 stk. C batterier, der sælges separat. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den skuffet
Maddog - 2. jan. 2023
Den lever ikke op til hvad den lover, motoren er alt slap og den lammer vildt meget, så ikke pengene vær
Ikke køb
Lidt over det gennemsnitlig - 1. jan. 2023
Jeg vil ikke anbefale denne, jeg er en smule større end gennemsnittet, og søger derfor noget andet. Dene maskine er motoren for svag,og udløsning nåede jeg ik ,da den brændt sammen næsten med det samme. Har du købt en så smid den ud,bare mit råd Min anbefaling, er find noget andet
ikke bedste produkt for mig
petersen - 14. dec. 2022
enten er min tissemand for kort ellers er produktet fejl konstrueret sikkert god for andre
Meget dårlig.
Morten DEFEKT - 30. sep. 2022
Prøvede den en gang og smed den direkte i skraldespanden. Det var 250 kr lige ud lokummet. Køb en fleshlight i stedet. Den er 100 gange bedre.
Not good
Buszu - 2. jan. 2022
Not Good
Meget skuffet
Ms - 6. dec. 2018
En meget skuffende oplevelse. Min pik er umiddelbart meget normal størrelse men det kan ikke fungere ordenligt.
Robtic mouth masturbator er et okay produkt
Marius - 16. oct. 2014
Robotic mouth masturbator er ret nem at bruge. Batterier i fjernbetjening og lidt glidecreme på dens læber og lidt i selve beholder også du i gang. Penis skal helst være lidt halv stiv som minimum.. før man lille stile og rolig kan fører penis ind i Mastrubator og starter fjernkontrolen.. Men man skal faktisk køre penis ind og ud af den før man man få den følelse af at et blowjob. Rengørning er lidt besværligt.. Skyld beholder med vand og sæbe og prøv at ungå at få for meget vand ind i beholderen samtiddig kan være ret svært.. så der for et okay produkt men ikke super optimalt.
Rigtig priskvalitet
Tunpu - 26. may. 2020
Den fųrste masturbator jeg har – så jeg har intet sammenligningsgrundlag. Nu har jeg prųvet den 3 gange, og hver gang fųlte jeg mig ophidset. For fųrste gang forventede jeg noget andet, og i starten fųltes det ret fųlelseslųst, men det blev bedre, da jeg formåede at skabe en tilstrękkelig męngde undertryk. Ulemperne er, at lyden er ret hųj, og at den indvendige del ikke er aftagelig, så rengųringen er svęr. Jeg har selv brugt det med kondom af denne grund. Desuden skal ledningen vęre lęngere. Hvis du investerede lidt mere, så kunne du få et mere stųjsvagt og mere stimulerende produkt. Men ja, denne er prisen vęrd.
0
Jeg er enig med Filip.
Rasmus - 6. may. 2020
Dette virker ekstremt dårligt, hvis du har en tykkere penis.
0
Undgå.
Filip - 27. sep. 2018
Hvis du har en stųrre penis, skal du ikke have denne. Den kan nęsten ikke flytte perlerne selv ved den hųjeste indstilling.
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS