TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
MYHIXEL TR App-styret Trænings Masturbator var 1

MYHIXEL TR App-styret Trænings Masturbator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.595,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
MYHIXEL Sleeve
299,00 kr.
Inkl. moms
MYHIXEL Håndfri Adapter
199,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Drømmer du om at blive en endnu bedre sexpartner? Med MYHIXEL TR App-styret Trænings Masturbator kan du træne til netop dette samtidig med, at du forkæler dig selv.

Den innovative masturbator i et moderne design gemmer på et ultra lækkert sleeve med en stimulerende, indre struktur. Det står klar til at tage sig godt af dit skaft fra spids til rod og giver en fræk, livagtig fornemmelse.

Masturbatoren byder også på varmefunktion og vibrationer, som du både kan nyde og gøre til en del af din træning. Den gratis MYHIXEL app er bygget op med et nytænkende gameplay og guider dig til at øge din stamina.

Kombinationen af den effektive masturbator og den kyndige vejledning fra appen giver dig de bedste forudsætninger for mere kontrol over din udløsning. Du kan dermed holde længere både, når du hygger dig alene eller vil give din partner den helt store tur.

MYHIXEL TR er fremstillet i ftalatfrit TPE, silikone og ABS-plast. Den oplades nemt via det medfølgende, magnetiske USB-kabel.

Metoden er udviklet og testet af eksperter, og effekten er videnskabeligt dokumenteret.

MærkeMYHIXELProduktvægt (g)630IndeholderUSB-opladerFuld Længde (cm)21Indre Dybde (cm)14Diameter (cm)11.3Indre Diameter (cm)2Strækbar DiameterJaStrømkildeMagnetisk USB-opladerVibrationshastigheder1Primært MaterialeTPEFarveGrønAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberApp-styret, Varmefunktion, Opladelig, VibrationSprogSpansk, Fransk, Engelsk, TyskSKU22931
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et stort scam af en masturbator
Jeg havde set frem til et produkt som kunne levere en ud af hovedet oplevelse. Jeg downloadede appen og gjorde som anført af appen. Glædede mig til og skulle br... Læs mere
Michael - 25. jun. 2020
Kvalitetsprodukt
Helt sikkert en gennemført produkt. Gode materialer og man kan mærke der er lagt tanker i, og ikke blot endnu et billigt kina produkt. Det fungerer godt med den... Læs mere
Mr. swingking - 13. jun. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS