Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
MYHIXEL TR App-styret Trænings Masturbator var 1

MYHIXEL TR App-styret Trænings Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
MYHIXEL Sleeve
299,00 kr.254,15 kr.
Inkl. moms
1.595,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Drømmer du om at blive en endnu bedre sexpartner? Med MYHIXEL TR App-styret Trænings Masturbator kan du træne til netop dette samtidig med, at du forkæler dig selv.

Den innovative masturbator i et moderne design gemmer på et ultra lækkert sleeve med en stimulerende, indre struktur. Det står klar til at tage sig godt af dit skaft fra spids til rod og giver en fræk, livagtig fornemmelse.

Masturbatoren byder også på varmefunktion og vibrationer, som du både kan nyde og gøre til en del af din træning. Den gratis MYHIXEL app er bygget op med et nytænkende gameplay og guider dig til at øge din stamina.

Kombinationen af den effektive masturbator og den kyndige vejledning fra appen giver dig de bedste forudsætninger for mere kontrol over din udløsning. Du kan dermed holde længere både, når du hygger dig alene eller vil give din partner den helt store tur.

MYHIXEL TR er fremstillet i ftalatfrit TPE, silikone og ABS-plast. Den oplades nemt via det medfølgende, magnetiske USB-kabel.

Metoden er udviklet og testet af eksperter, og effekten er videnskabeligt dokumenteret.

MærkeMYHIXEL
Produktvægt (g)630
Fuld Længde (cm)21
Indre Dybde (cm)14
Diameter (cm)11.3
Indre Diameter (cm)2
Strækbar DiameterJa
StrømkildeMagnetisk USB-oplader
Vibrationshastigheder1
Primært MaterialeTPE
FarveGrøn
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberApp-styret, Varmefunktion, Opladelig, Vibration
SprogSpansk, Fransk, Engelsk, Tysk
SKU22931
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et stort scam af en masturbator
Michael - 25. jun. 2020
Jeg havde set frem til et produkt som kunne levere en ud af hovedet oplevelse. Jeg downloadede appen og gjorde som anført af appen. Glædede mig til og skulle bruge produktet, men det viste sig at det ikke er andet end en sleeve, som intet kan gøre for dig. En fleshlight til 295 kr. er faktisk bedre ! Jeg havde regnet med, at dette agrigat kunne påføre min diller den ultimative oplevelse. Det kunne den overhovedet ikke. Jeg kunne skrive en masse, men jeg syntes grundlæggende, at det er forkert den bliver solgt, som et medicinsk bedømt produkt.
Kvalitetsprodukt
Mr. swingking - 13. jun. 2020
Helt sikkert en gennemført produkt. Gode materialer og man kan mærke der er lagt tanker i, og ikke blot endnu et billigt kina produkt. Det fungerer godt med den indbygget varme i låget og vibratoren kan mærkes. Det er ikke kæmpe vibrationer, men det tror jeg er meningen i forhold til ens træning. Appen er lækkert sat op og det hele fungerer godt. Alt i alt det godt produkt. Kan godt anbefales til 100 meter løberen :D Lille obs: Man bliver lidt skuffet hvis man tror det er en pocketpussy. Det er udelukkende til træning og den del virker godt, men der er ikke meget stimulerende mønster indvendigt.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS