TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mystim Bal(l)zac Metal Dildo 25 cm var 1

Mystim Bal(l)zac Metal Dildo 25 cm

På lager

Levering: 1-3 hverdage

1.095,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Oplev en verden af stimulerende strøm med Bal(l)zac, en metal dildo fra Mystim. Den er designet til at give dig erotisk, elektrisk nydelse og er velegnet til både vaginal og anal penetration. 

Bal(l)zac kan bruges som en almindelig dildo. Med en længde på 25 cm, et slankt skaft med 6 markante bolde og køligt metal er der massere at nyde i sig selv. Du kan endda udforske pirrende nye følelser ved at varme metallet op eller køle det ned og mærke de intense temperaturer mod din hud.

For at transformere den simple dildo til elektro-sexlegetøj, skal du blot koble den op til et elektro apparat, såsom Mystim Tension Lover eller Mystim Pure Vibes (medfølger ikke). Elektro-stimulation giver dig en pirrende, pulserende følelse og sender en stimulerende strøm af nydelse til nerverne i din krop.

Før dildoen ind før du tænder for strømmen. Brug vandbaseret glidecreme for at få det bedste ud af din elektro-sex. Uanset om du er til blød og kildende strøm eller intense, rytmiske pulseringer, kan du gå på opdagelse og finde lige det niveau, der passer bedst til dig. 

Husk at rengøre din dildo med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens. 

MærkeMystimProduktvægt (g)450Fuld Længde (cm)25Diameter (cm)3Primært MaterialeAluminiumFarveSølvAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogFransk, Italiensk, Tysk, Engelsk, Spansk, HollandskSKU25483
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS