TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mystim Charging Chester Elektro Dildo var 1

Mystim Charging Chester Elektro Dildo

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Mystim Charging Chester er den ideelle dildo til dig, der vil eksperimentere med elektro stimulation enten vaginalt eller anal. Charging Chester er en stilfuld elektro dildo i silikone, der med sikkerhed kan give dig en intens og pirrende oplevelse. Dildoen har et let buet skaft og et tydeligt hoved for ekstra stimulation.

Charging Chester er fremstillet i fleksibelt silikone så dildoen kan bøjes let. Dermed kan den tilpasse sig til din krop så den rammer helt rigtigt. I bunden har Charging Chester et stort krom-betrukket håndtag, der gør dildoen nem at arbejde med.

Sådan bruger du Mystim Charging Chester: Du aktiverer dildoens elektroniske stimulationer ved at tilslutte den til et elektro apparat som f.eks. Mystim Tension Lover Digital. Elektro apparatetes kabler sættes direkte ind i Charging Chester.

Vi anbefaler at du fører dildoen op, inden du tænder for de elektroniske stimulationer, så du nemt kan vælge den rigtige intensitet. Det er altid en god idé at starte stille ud og langsomt skrue op for intensiteten til det ønskede niveau er nået.

Når du er færdig med at nyde Charging Chester kan du nemt frakoble dildoen og rengøre den med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. Husk at sikre, at dildoen er helt tør, før du igen tilslutter den til elektro apparatet.

OBS: Charging Chester kræver et elektro apparat for at virke. Elektro apparatet sælges separat. Charging Chester kan bl.a. bruges sammen med Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, samt andre sæt med en rund-stik indgang. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS