TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mystim Current Conrad Elektro Dildo var 1

Mystim Current Conrad Elektro Dildo

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Mystim Current Conrad er den ideelle dildo til dig, der vil eksperimentere med elektro sex. Current Conrad er en stilfuld og let buet E-stim dildo i sort silikone, der med sikkerhed kan give dig en intens og pirrende oplevelse. 

Current Conrad er blød og fleksibel så den kan bøjes let. Dermed kan den tilpasse sig til din krop så den rammer helt rigtigt, uanset om den bruges til vaginal eller anal stimulation. Det store håndtag, der er betrukket med nickel-fri krom, gør det nemt at arbejde med Current Conrad.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Current Conrad, da det gør oplevelsen med dildoen bedre og i øvrigt gør det mere behageligt at føre den op.

Sådan bruger du Mystim Current Conrad: Du aktiverer dildoens elektroniske stimulationer ved at tilslutte den til et elektro apparat som f.eks. Mystim Tension Lover Digital. Kablerne fra elektro apparatet indsættes direkte i Current Conrad.

Vi anbefaler at du fører dildoen op, inden du tænder for de elektroniske stimulationer, så du nemt kan vælge den rigtige intensitet. Det er altid en god idé at starte stille ud og langsomt skrue op for intensiteten til det ønskede niveau er nået.

Efter brug kan du nemt frakoble Current Conrad og rengøre dildoen med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. Husk at sikre, at dildoen er helt tør, før du igen tilslutter den til elektro apparatet. 

Bemærk: Current Conrad kræver et elektro apparat for at virke. Elektro apparatet sælges separat. Current Conrad passer bl.a. til Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, samt andre elektrosex apparater med en rund-stik indgang.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS