TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mystim Daring Danny E-stim Vibrator var 1

Mystim Daring Danny E-stim Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Så er Daring Danny her, og han er mere en klar til at forkæle dig vaginalt med 8 pirrende vibrations programmer i 5 intensiteter og - ej at forglemme - 5 E-stimulations programmer i intet mindre end 10 intensiteter. Så meget nydelse i bare ét enkelt produkt!

Den skønne elektro stimulation kommer fra Dannys ledende overflade og løber langs siderne for at fordele stimulationen så jævnt som muligt. Med 10 intensiteter kan du eksperimentere med alt fra helt blide impulser til pulserende stød. Og hvis du stadig sukker efter mere, så er der også de to kraftfulde motorer, som sørger for en stor variation af vibrationer til både G-punkt og klitoris.

Smør skaftet i silikone ind i en god vandbaseret glidecreme, før du fører det indenfor. Og skaftet er faktisk ikke kun til ren nydelse. Det byder også på et træningsprogram til din bækkenbund, så du få endnu dyberere orgasmer.

Der er næsten ikke noget, Danny ikke kan. Det vandtætte design gør, at vibratoren også er oplagt at tage med under bruseren.

Brug varmt vand og en mild sæbe til rengøring eller prøv en sexlegetøjsrens efter hver tur.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS