Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Mystim Glossy Glen Metal Dildo 14 cm var 1

Mystim Glossy Glen Metal Dildo 14 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Mystim Glossy Glen er den perfekte dildo til dig, der er nysgerrig på pirrende elektro stimulation vaginalt eller analt.

Den smukke, håndpolerede dildos diskrete størrelse, og det faktum at (+) og (-) polerne kun er et par cm fra spidsen af dildoen, gør Glossy Glen til en sand fornøjelse af bruge.

Glossy Glen kan give dig alt fra blid summen til rytmiske pulseringer i præcis den intensitet, du ønsker, når den tilsluttes dit yndlings elektrosex apparat.

Dildoen kan desuden varmes på radiatoren eller køles i køleskabet et par minutter før brug for en helt ny sanse oplevelse.

Passer bl.a. til Mystims Pure Vibes og Tension Lover elektro apparater. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Test
Anonymous - 11. may. 2022
En god elektro-blandet dildo med et sensuelt, strømlinet design og et spidst hoved, der snuser rundt, meget behagelig i hånden, solidt og sensuelt materiale, til anal eller vaginal brug, fås til en fair pris for en tysk kvalitetskreation fra Mystim-mærket. Kompatibel med andre mærker, så længe du har de rigtige stik, se beskrivelsen. Jeg fortryder ikke dette køb
Maskinoversat fra sinful.fr
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS