Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Mystim Little John Elektro Analplug var 1

Oversigt

Mystim Little John Butt Plug er beregnet til at bruge sammen med et elektro apparat. Når du tilslutter den et elektro apperat vil du blive stimuleret med elektriske impulser.

Læg mærke til den sorte streg på plug'en. For at du skal kunne mærke de elektriske impulser, skal både plus- og minus-delen (den del, der er over den sorte streg og den del, der er under), være i kontakt med din hud. Du vil altså ikke kunne mærke noget, hvis din partner holder ved den nederste del af plug'en og sætter den øverste del af plug'en ind i dig. Du skal selv være i kontakt med området over og under den sorte streg, før du kan mærke det.

Gå forsigtigt frem med Little John, da den kan give meget stærke elektriske impulser.

Little John er produceret i aluminium og kan derfor stimulere meget målrettet. Plug'ens runde spids gør indsættelsen af butt plugg´en let. Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme for at gøre indsættelsen endnu nemmere. 

Da den er lavet af metal, kan den afkøles eller opvarmes i vandbad inden brug. Test altid temperaturen mod indersiden af din underarm, inden du bruger pluggen analt.

Pluggen kan tilsluttes begge Elektro Sæt fra Mystim, som du finder her i Sinful.dk shoppen.

OBS: Hvis du allerede har et elektro apparat, skal denne have en rund-stik indgang, for at du kan bruge denne plug. Little John passer bl.a. til Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat.

Hvis du allerede har elektro apparatet Rimba Digital Elektro Sex Box (kan købes i Sinful.dk shoppen), skal du købe adapteren "Adaptor Mystim Rund-stik til 2 mm hun-stik" for at kunne bruge dette apparat med pluggen.

MærkeMystim
Produktvægt (g)180
Fuld Længde (cm)9
Indførbar Længde (cm)8
Diameter (cm)4
Primært MaterialeAluminium
FarveSølv
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Hollandsk
SKU11552
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vildt intens
h - 14. nov. 2015
En meget, MEGET intens oplevelse! Virkelig fedt at ligge bundet til sengen og min Master “hygger” om sin tøs. Prøv også at kombinere denne med “Othello vaginal’en”. En +pol herpå og en -pol på vaginal’en (eller omvendt), luk øjnene (hvis ikke, som for det meste ved mig, du har læder blindfold på allerede!) og lad dig lyde med, overgive dig. DET er VIIILDT, vanedannende og sindssygt terapeutisk for et parforhold at give sig tid til hinanden på denne måde. HUSK at sætte tid nok af for at give jer selv muligheden for en ULTIMATIV OPLEVELSE som par. To timer smutter hurtigt for M og jeg ;-P

Mystim Little John Elektro Analplug

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
879,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS