Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Mystim Proper Finn Dilator var 1

Mystim Proper Finn Dilator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
699,00 kr.594,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Mystim Proper Finn Elektro Urinrørs Pen er en dilator til dig, der ønsker at få stimuleret urinrøret med elektro sexlegetøj. Proper Finn anbefales kun til den erfarne bruger. 

Når du tilslutter Mystim Proper Finn Elektro Urinrørs Pen til et elektro apparat (købes separat) giver den en prikkende fornemmelse, der kan give dig en sensationel følelse, når den føres ind i urinrøret. 

Obs! For at du skal kunne mærke de elektriske impulser, skal både pennens plus og minus-del (den del, der er over Proper Finns sorte streg og den del, der er under) være i kontakt med din huden. Du skal selv være i kontakt med områderne over og under den sorte streg, før du kan mærke impulserne - det er altså ikke nok, at din partner holder ved den nederste del og fører den øverste del ind i dig. Elektro apparatet kan give utroligt stærkt elektriske impulser så det er yderst vigtigt, at du starter forsigtigt ud. Start lavt og arbejd dig evt. langsomt op til du har fundet det niveau, der passer dig. 

Mystim Proper Finn Elektro Urinrørs Pen er lavet af metal og den kan derfor give dig en endnu større følelse, hvis du opvarmer eller afkøler pennen inden brug. Uanset om du afkøler eller opvarmer Proper Finn, bør du kun gøre det i kort tid og du bør altid teste om pennen har en passende temperatur, inden den indføres i urinrøret. Test evt. temperaturen imod din underarm.

Obs! For at du kan bruge Mystim Proper Finn Elektro Urinrørs Pen skal dit elektro apparat have en rundstik indgang. Proper Finn kan bl.a. bruges sammen med Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex apparat. Hvis du tilkøber en en 2 mm hunstik adapter kan du også bruge Finn sammen med en Rimba Digital Elektrosex Box.

MærkeMystim
Produktvægt (g)40
Fuld Længde (cm)20
Diameter (cm)1
Primært MaterialeAluminium
FarveSølv
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Hollandsk
SKU13522
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hold da op!
Woody - 2. jun. 2020
Var vildt overrasket, da den gled længere ind end jeg havde regnet med! Der føles som at ha en vibrator inde i pungen! Vildt!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS