TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mystim Thin Finn Dilator var 1

Mystim Thin Finn Dilator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Mystim Thin Finn er en dilator til elektro stimulation til urinrøret. Vi gør opmærksom på, at Thin Finn er for den erfarne bruger.

Når Thin Finn bliver tilsluttet et elektroapparat (skal købes separat), fremkalder den en prikkende fornøjelse, der kan give dig en sensationel følelse når den indføres i urinrøret.

Læg mærke til den sorte streg på Thin Finn. For at du skal kunne mærke de elektriske impulser, skal både plus- og minus-delen (den del, der er over den sorte streg og den del, der er under), være i kontakt med din hud. Du vil altså ikke kunne mærke noget, hvis din partner holder ved den nederste del af Thin Finn og sætter den øverste del ind i dig. Du skal selv være i kontakt med området over og under den sorte streg, før du kan mærke det.

Det er meget vigtigt, at du prøver dig forsigtigt frem, da den kan udgive utrolig stærke elektriske impulser.

Da den er lavet af metal, kan den køles eller varmes inden brug. Læg den i køleskabet eller på radiatoren, alt efter om du er til kold eller varm stimulation.

Obs! Hvis du allerede har et elektro apparat, skal denne have en rund-stik indgang, for at du kan bruge Thin Finn. Du kan bruge Thin Finn med bl.a. Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex apparat. Hvis du tilkøber en en 2 mm hunstik adapter kan du også bruge Finn sammen med en Rimba Digital Elektrosex Box.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For øvede, kræver 'sterile' omgivelser/glidecreme, og forsigtighed; men rammer man punktet... :)
Lad mig starte med at sige at alt der indføres i et urinrør SKAL være sterilt, eller så tæt på som du kan komme, ellers kan det gå meget galt, og selv hvis det ... Læs mere
moa - 17. dec. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS