TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mystim Tickleberry Finn Dilator var 1

Mystim Tickleberry Finn Dilator

På lager

Levering: 1-3 hverdage

819,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Er du klar til at tage det næste skridt inden for elektro stimulation, så prøv Mystim Tickleberry Finn urinrørs pennen. Den er idéel til dig, der har erfaring med dilatorer, og som ønsker at prøve en ny form for smertelig nydelse.

Med Tickleberry Finn bliver du både stimuleret af de elektriske impulser og det kurvede design. Den kan bruges solo eller sammen med en partner i en fræk dominansleg.

Dilatoren er lavet af metal/aluminium, så den kan varmes op og køles ned, hvis du har lyst til at eksperimentere med forskellige temperaturer. For at du kan nyde godt af de elektriske impulser, så skal den sorte streg på urinrørs pennen føres ind i penis.

Mystim Tickleberry Finn er 20 cm lang, hvoraf de 19 cm kan indføres. Diameteren er 0,8 cm på det bredeste stykke. Dilatoren kan bruges som den er eller sammen med et elektro apparat. For at bruge den til elektrosex, så skal du tilkøbe et elektro apparat, som f.eks. Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover eller Rimba Digital Elektrosex Box.

MærkeMystimProduktvægt (g)22Fuld Længde (cm)20Diameter (cm)0.8Primært MaterialeAluminiumFarveSølvAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, HollandskSKU15151
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS