TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Nalone Electro Wand Massager Vibrator var 1

Nalone Electro Wand Massager Vibrator

På lager

Levering: 1-3 hverdage

939,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Uanset om du gerne vil forkæles med en nydelsesfuld ydre stimulation af klitoris eller pirre dig selv med elektriske impulser, så er Nalone Electro Wand Massager Vibratoren helt perfekt.

Den har to motorer i skaftet og hovedet, der stimulerer dig med intense vibrationer. Derudover gemmer wanden på en lille hemmelighed, nemlig en Electro Magnetic Pulse-teknologi, hvor du bliver pirret af en mikrostrøm af små stød for en ekstra intens oplevelse.

Skaftet og hovedet har begge 7 vibrationsmønstre, mens du kan skifte mellem 3 intensitetsniveauer af de elektriske impulser. Du kan vælge at nyde de forskellige stimulationsmuligheder hver for sig eller alle tre på samme tid.

Nalone Electro Wand er lavet af silkeblød silikone. Den er vandtæt, lydsvag og genopladelig. Wanden har en fuld længde på 22 cm, og hovedet har en diameter på 4 cm.

MærkeNaloneProduktvægt (g)175IndeholderUSB-oplader, OpbevaringsposeFuld Længde (cm)22Diameter (cm)4StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)150Vibrationshastigheder7Primært MaterialeSilikoneFarvePinkAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Vibration, StænktætSprogRussisk, Italiensk, Spansk, Engelsk, Portugisisk, Fransk, Tysk, SvenskSKU15430
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God men ikke perfekt
Er ret glad for den generelt, men ikke super vild med hvordan man skruer op og ned i styrken, og jeg er heller ikke vild med farven personligt. Det ville være o... Læs mere
Em - 8. oct. 2021
Helt fantastisk
Denne wand bragte mig helt der ud hvor jeg tænkte “hvad sker der lige” de små stød den giver gør ondt på den dejlige måde. Og giver en meget intens orgasme. Kan... Læs mere
Sanne - 7. jun. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS