Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Nippies Brystvorte Skjuler Nipple Cover var 1

Oversigt

Skal du have noget tøj på, hvor du gerne vil skjule dine brystvorter, så kan du med fordel bruge Nipple Cover.

Nipple Cover brystvorte skuler er lavet af blød kropsvenlig hudfarvet silikone, som lægger sig helt tæt ind til kroppen og dækker dine brystvorter diskret, så du slipper for at bekymre dig om, om man kan se dine bryster igennem tøjet.

Sørg for at være helt ren og tør på brysterne, før du sætter Nipple Cover på. Så sikrer du, at de bliver siddende på brystet hele dagen også i tilfælde af, at du skulle komme til at svede.

Vask Nipple Cover i rent lunken vand efter brug. De kan bruges rigtig mange gange, hvis du sørger for at vaske dem godt. Efter brug sætter du det det lille medfølgende stykke plastik på bagsiden af Nipple Cover silikonen og lægger dem tilbage i æsken.

Brandet Nippies, der står bag Nipple Cover, er fra USA, hvor rigtige mange af de kendte stjerner bruger Nippies produkterne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Slut med langt lys
Sonja - 27. aug. 2012
Jeg er typen, der ikke er ret god til at gå uden BH. Jeg havde en kjole hvor det bare ikke rigtig så godt ud med BH. Så prøvede at købe disse skjulere. Det kan klart anbefales. De sidder rigtig godt og dækker "de lange lys" rigtig godt. Kan kun anbefale disse Nippel Cover.

Nippies Brystvorte Skjuler Nipple Cover

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS