Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
NMC G-Girl Style Realistisk Dildo 12,5 cm var 1

NMC G-Girl Style Realistisk Dildo 12,5 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

På udkig efter den optimale begynder dildo?

Den lille G-Girl Style dildo er perfekt, hvis du vil vænne dig til indtrængning - vaginalt eller analt.

Med sine 12,5 cm og en diameter på kun 2,4 cm er der tale om et stykke legetøj lavet til dig, som ønsker en dildo i en mindre størrelse, uden at gå på kompromis med kvalitet og effektiv stimulering.

Med stor sugekop, som gør det muligt for dig at lade fantasien lege, mens du har hænderne fri til at pirre resten af kroppen.

Fremstillet i fleksibelt, ftalatfrit PVC, som sikrer dig en behagelig og blød oplevelse.

Det markerede penishoved og de tydelige årer bidrager desuden til en realistisk følelse, hvad end den bruges af hende eller ham.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
S - 15. jul. 2019
Denne dildo har i høj grad overbevist mig om at det ikke er størrelsen, men gørelsen. Kan anbefales til alle, begyndere som ikke! Den lugter af plastik, indtil den er blevet vakset ordenligt et par gange.
Lidt skuffende
M - 17. aug. 2018
Som begynder er den helt sikker fin, da den er temmelig lille. Er dog ikke selv videre imponeret. Og den lugter utrolig meget af plastik, uanset hvor meget den er blevet vasket. /:
God
Mal - 20. jul. 2018
Den er fin nok (måske lidt tynd og kort) men god som første dildo hvis man er ny til den slags :) lugter dog lidt stærkt af plastik
Ideel til begyndere
Anonymous - 13. mar. 2024
Først troede jeg, at den var for blød, men den er helt perfekt til bagelege for dem, der ikke har prøvet det før. En stærk sugekop, der sidder godt fast på glatte overflader og kan tåle hårdhændet behandling. Et godt køb. Men glem ikke rutsjebanen :)
Maskinoversat fra sinful.se
Ideel til begyndere
Anonymous - 13. mar. 2024
En fantastisk lille ting at lege med på bagsædet :) Kraftig sugekop, der får den til at sidde fast på hårde ture. Den har den perfekte størrelse til begyndere som mig. Kan varmt anbefales
Maskinoversat fra sinful.se
Perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Helt perfekt som opvarmning til større dildoer osv. Også god til begyndere! Tilfredsstiller meget hurtigt!!! Stærk sugekop. Det eneste negative er, at den ene for mig lugtede meget ulækkert/mærkeligt allerede da jeg åbnede den, og det gør de stadig i dag. Men utroligt gode alligevel!
Maskinoversat fra sinful.se
Godt første legetøj
Anonymous - 13. mar. 2024
Mit første legetøj (sammen med Baseks Micro Magic Wand Vibrator). Super glad for begge køb - det er en fantastisk kombination. Den er lidt lille, og jeg vil helt sikkert gå op i størrelse, men som nybegynder har den været fantastisk at eksperimentere med. Det eneste negative er, at den lugtede ret kraftigt af plastik i starten, og selv nu, efter udluftning og vask, lugter den stadig lidt.
Maskinoversat fra sinful.se
Okay, så!
Anonymous - 9. mar. 2019
God til opvarmning eller måske til anal leg. Materialet er ret ''løst'', hvilket kan ses som både positivt og negativt afhængigt af, hvad man bruger den til. Ligesom de andre anmeldelser er det en rigtig god sugeprop.
Maskinoversat fra sinful.se
Woow
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er perfekt til en nybegynder. Jeg er tilfreds med den.
Maskinoversat fra sinful.se
Vi prøvede, vi blev skuffede
Anonymous - 13. mar. 2024
Min kæreste og jeg prøvede produktet. Produktet er ikke engang på størrelse med den gennemsnitlige finske (for lille), så min kæreste var skuffet over oplevelsen. Meget velegnet til anal brug. Det er et plus.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS