TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Obsessive Frilles Stuepige Body Sæt Plus Size var 1

Obsessive Frilles Stuepige Body Sæt Plus Size

På lager

Levering: 1-3 hverdage

599,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
NORTIE Frigg Strømper
79,00 kr.
Inkl. moms
Størrelsesguide

Oversigt

Den eneste måde at håndtere de beskidte tanker, din partner har omkring dig, er ved at tage denne Frilles stuepige body på med tylskørt og hårbånd. Sørg for, at snavset ikke bliver smidt helt ud af vinduet.

Lad dine smukke kurver fylde det strækbare gennemsigtige materiale ud. Det dekorative mønster vil sørge for, at din partner enten bliver nødt til at bruge deres fantasi eller komme direkte til dig ved at løsne lukningerne for at opdage skattene nedenunder.

Sidstnævnte mulighed vil være mere sandsynlig, når du vender dig om for at vise den tillokkende udsigt over din blottede øvre ryg og baller. For at forsegle aftalen skal du fuldende looket ved at tage det sorte hårbånd på og binde det elastiske sorte tylskørt om din talje.

Sæt tøjet sammen med de værktøjer, du vælger, for at gøre fantasien til virkelighed. 

MærkeObsessiveProduktvægt (g)98IndeholderTeddy, Nederdel, PandebåndStørrelsePlus sizePrimært MaterialePA (polyamid)FarveSortVaskeanvisningerHåndvask i koldt vand, Vask separat, Må ikke tørretumbles, Må ikke stryges, Undlad at bruge blegemiddelEgenskaberJusterbar, StrækbarSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, PolskSKU26638
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS