TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
OhMiBod BlueMotion Nex 2 App-styret Trådløs G-punkts Vibrator var 1

OhMiBod BlueMotion Nex 2 App-styret Trådløs G-punkts Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

OhMiBod har med den lækre BlueMotion Nex 2 G-punkts Vibrator, gjort det igen: Nemlig udviklet endnu en trådløs vibrator, der kan bruges overalt. Du skal blot installere en app, der passer til vibratoren, på din mobiltelefon, og så kan du styre den, uanset hvor du og din partner er - om det er i samme rum eller på hver sin side af jordkloden.

Foruden "bare" at styre vibratoren via knapperne på din telefon, kan du også kontrollere dens vibrationer via din stemme eller via dine bevægelser. Så der er frit spil for at eksperimentere med de mange forskellige vibrations muligheder.

Den brugervenlige app er designet så den både kan bruges med Bluetooth og Wi-Fi, så I altid kan have legen lige i lommen. Når I bruger OhMiBod, skal I ikke bekymre jer om at blive opdaget, da Bluetooth indstillingen er skjult for andre. Så I kan trygt bruge de mange funktioner helt diskret. 

Vibratoren er fremstillet i ftalatfri silikone og har mange forskellige indstillinger, der giver jer mulighed for kreative og frække parlege. Formen gør den velegnet til målrettet stimulation af hendes G-punkt og de dejlige vibrationer kan også bruges til at stimulere kroppens andre erogene zoner. 

Ved rengøring skal I blot skylle vibratoren i varmt vand og efterfølgende bruge en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
OhMiBod
Syns det smart den kan styres ved at app når man først har fundet hinanden derpå er det nemt at styre den for den anden part og giver en så meget mere at det e... Læs mere
bettetøs - 26. aug. 2018

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS