Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
OhMiBod Club Vibe II Trådløs Klitoris Vibrator var 1

OhMiBod Club Vibe II Trådløs Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Club Vibe II er en trådløs klitoris vibrator fra det anderkendte amerikanske sexlegetøjs mærke OhMiBod.

Vibratoren er den første af sin art i verden, og en nyskabelse inden for trådløst sexlegetøj. Den er ikke ret stor, så den passer perfekt til at placere trusserne, og så ellers bare nyde dens effektive vibrationer.

OhMiBod Club Vibe er genopladelig og tilbyder 5 forskellige pirrende vibrations mønstre, men hvis du sætter den på special-indstillingen ”music-mode”, vibrerer det i takt til udefrakommende lyde. Du kan tage Club Vibe med på natklub og lade rytmerne fra musikken stimulere dig, eller have det på, mens du går ned gennem gågaden. 

Club Vibe II kan også bruges, mens I sidder og nyder en lækker middag. Hver gang I siger noget til hinanden, vil ægget vibrere i takt med jeres stemmer, da det er meget lydfølsomt. Mikrofonen er indbygget i den medfølgende fjernkontrol, så den kan opbevares i en taske eller i hånden. 

Du kan også give din partner fjerbetjeningen og lade ham tage kontrollen og ”drille” dig med frække vibrationer på op til 6 meters afstand.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
overvurderet
Stine - 2. feb. 2015
Min kæreste og jeg skulle være lidt frække og ville afprøve den på en shoppings tur til field’s. Spændte gik vi rundt i flere butikker imens min kæreste gik og skruede op og ned for vibratoren… men de røde kinder jeg fik, var ikke af pure pleasure men pga. støjen fra mine bukser. Så nej vi er ikke videre tilfredse med den... det skal da sige at ligger jeg alene på sengen og ”leger” er den ok, men det er efter min mening ikke formålet
Spar pengene
Nuller - 18. dec. 2014
Den kan ikke nå det punkt den skal uden du meget fysisk hjælper den på vej.
Fantastisk
Malle - 1. apr. 2014
Det er virkelig en vibrator alle damer burde prøve! Den er nem at betjene, og diskret at have siddende. Eneste minus er at man skal ret tæt på med fjernbetjeningen. Den stimulere godt, så prøv den enten med din fyr eller ha en sjov bytur med veninderne hvor i bytter fjernbetjeninger - lige meget hvad vil det være en uforglemmelig oplevelse ;)
Et godt valg...
M. - 17. sep. 2013
Et godt valg, når man som jeg skulle bruge dette stykke legetøj til én som er utrolig koncertglad. Virker lige efter hensigten, er nem at bruge - dog kunne den godt tåle at der kunne være større afstand mellem vibrator og fjernbetjening, og at man ikke som nu skulle pege så direkte med fjernbetjeningen. Men at se hendes reaktion når jeg betjener den er alle pengene værd :)
Bedere end noget andet trådløst
Morten - 21. feb. 2013
Vi har igennem tiden prøvet utallige trådløse produkter, hvor jeg kan "fjernstyre" min kone, men de har alle enten ikke levet op til forventningerne, eller ikke ramt det rigtige punkt for hende. Denne vibrator er perfekt da den kan placeres så den rammer lige på klitoris, og hver eneste gang der bliver skiftet hastighed, og/eller tændt for den, kan jeg straks se en effekt i hendes øjne. Den fungere fint med oplader til vibrator enheden, savner dig lidt noget tilsvarende til fjernstyringen. Eneste minus jeg har fundet ved den er at man skal enten være forholds vis tæt på, eller nærmest "pege" på hende for at fjernstyringen virker. Hvis der ikke er meget baggrunds støj, larmer den også forholdsvis meget.
Fantastisk leg
Christian - 29. jan. 2013
Et fantastisk produkt hvor han kan "styre" hende helt til kanten. Placeres let i lommen på trussen, der følger med, eller direkte på kroppen, så den sidder lige hvor den skal og så er det bare at dosere vibrationerne. Virker utroligt godt. Der er flere trin på vibratoren, der styres fra fjernbetjeningen. Det er ikke umiddelbart så let lige at vide hvilken effekt vibratoren har - men det kan ses i hendes øjne.
WOW
Sjanne - 27. aug. 2012
Er du typen, der ikke er så vild med et trådløst æg, så skal du prøve denne :) Jeg bryder mig ikke om de trådløse æg men nyder fornemmelsen af at blive styret af min kæreste. Med denne har vi stadig mulighed for at lege, men hvor jeg i stedet bliver stimuleret på klitoris! Bedste opfindelse EVER ***** 5 stjerner herfra!
Dårlig dækning
Anonymous - 13. mar. 2024
Formen er virkelig god, de matchende trusser fungerer, men dækningen er virkelig dårlig, så hvis du vil bede din partner om at tage den på, når I er til middag, bliver hun nødt til at sprede benene, og du bliver nødt til at være meget tæt på med kontrollen. Vibrationsmæssigt fungerer den godt, men hele funktionen er som sagt den trådløse, som er ubrugelig.
Maskinoversat fra sinful.se
Spændende
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget irriterende for os begge, jeg styrer kontrollen, mens hun har den tændt.
Maskinoversat fra sinful.no
OhMiBod Club Vibe II trådløs klitorisvibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
OhMiBod Club Vibe II trådløs klitorisvibrator. Helt fantastisk produkt! Din mor vil nyde det for pengene og vil nyde det, det lover jeg! Nem at bruge og lige den rette mængde kraft.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS