TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
OhMiBod lovelife cuddle G-Spot Vibrator var 1

OhMiBod lovelife cuddle G-Spot Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Cuddle er en lækker og opladelig G-punkts vibrator fra Ohmibods nye ’LoveLife’ serie, som er særlig velegnet til dig, der vil eksperimentere med g-punkt stimulation for første gang og dig, der ønsker g-punkt stimulation der ikke er for fyldig. Med en diameter på 2-3 cm. er Ohmibod Cuddle nemlig en blandt vores smallere g-punkts vibratorer.

Cuddles let buede design og faste materiale sikrer dig effektiv og målrettet g-punkt stimulation og fordi vibratoren er overtrukket med blød silikone får du også en blød og lækker overflade, der er føles dejlig i brug. Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Cuddle, da det vil gøre oplevelsen med dildo vibratoren endnu bedre og glidecremen desuden vil gøre vibratoren mere behagelig at føre op. 

Med OhMiBod LoveLife Cuddle får du en effektiv g-punkts vibrator, der kan forkæle dig med hele 7 forskellige vibrationsprogrammer for endnu større nydelse. Du tænder og slukker vibratoren ved at holde knappen med den bølgeformede streg inde i 3-4 sekunder. Samme knap bruges til at skifte imellem vibrationsprogrammerne og foretrækker du mere eller mindre intense vibrationer, kan du justere vibrationsprogrammernes styrke med plus- og minus-knapperne. 

OhMiBod LoveLife Cuddle er opladelig så du slipper for at tænke på nye batterier. Inden brug oplader du nemt dildo vibratoren med den medfølgende USB-vibrator. Efter brug kan vibratoren rengøres med en fugtig klud og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

Award vinder: I 2014 vandt OhMiBod en Red Dot design award for Lovelife seriens produkt designs. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super fin
Købte den for 4 år siden, og den har været min favorit lige siden. Den har forskellige styrker og pulseringer, og har orgasmegaranti for mig hver gang. Den er... Læs mere
M - 5. jan. 2021
Award vinder
Vibratoren kan nemt indstilles og reguleres i vibrations styrke. On, off og vibrations regulatoren er placeret så den er nem at betjene. Det dejligt at den kan ... Læs mere
GB - 20. oct. 2014
Min yndlingsdildo.
Jeg har haft OhMiBod i seks måneder, og det er den bedste vibrator, jeg nogensinde har haft. Jeg bruger den både som klitorisstimulator og vaginalt. De forskell... Læs mere
A'et - 11. feb. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS