Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
OhMiBod lovelife cuddle G-Spot Vibrator var 1

OhMiBod lovelife cuddle G-Spot Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Cuddle er en lækker og opladelig G-punkts vibrator fra Ohmibods nye ’LoveLife’ serie, som er særlig velegnet til dig, der vil eksperimentere med g-punkt stimulation for første gang og dig, der ønsker g-punkt stimulation der ikke er for fyldig. Med en diameter på 2-3 cm. er Ohmibod Cuddle nemlig en blandt vores smallere g-punkts vibratorer.

Cuddles let buede design og faste materiale sikrer dig effektiv og målrettet g-punkt stimulation og fordi vibratoren er overtrukket med blød silikone får du også en blød og lækker overflade, der er føles dejlig i brug. Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Cuddle, da det vil gøre oplevelsen med dildo vibratoren endnu bedre og glidecremen desuden vil gøre vibratoren mere behagelig at føre op. 

Med OhMiBod LoveLife Cuddle får du en effektiv g-punkts vibrator, der kan forkæle dig med hele 7 forskellige vibrationsprogrammer for endnu større nydelse. Du tænder og slukker vibratoren ved at holde knappen med den bølgeformede streg inde i 3-4 sekunder. Samme knap bruges til at skifte imellem vibrationsprogrammerne og foretrækker du mere eller mindre intense vibrationer, kan du justere vibrationsprogrammernes styrke med plus- og minus-knapperne. 

OhMiBod LoveLife Cuddle er opladelig så du slipper for at tænke på nye batterier. Inden brug oplader du nemt dildo vibratoren med den medfølgende USB-vibrator. Efter brug kan vibratoren rengøres med en fugtig klud og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

Award vinder: I 2014 vandt OhMiBod en Red Dot design award for Lovelife seriens produkt designs. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super fin
M - 5. jan. 2021
Købte den for 4 år siden, og den har været min favorit lige siden. Den har forskellige styrker og pulseringer, og har orgasmegaranti for mig hver gang. Den er også sjov med partner. Dog er den ikke særlig lydsvag, men hvis man er alene hjemme eller med partner er det helt lige meget.
Award vinder
GB - 20. oct. 2014
Vibratoren kan nemt indstilles og reguleres i vibrations styrke. On, off og vibrations regulatoren er placeret så den er nem at betjene. Det dejligt at den kan oplades via usb. Det kan godt være at jeg er mere end nybegynder, men for mig er den et fejlkøb
Min yndlingsdildo.
A'et - 11. feb. 2017
Jeg har haft OhMiBod i seks måneder, og det er den bedste vibrator, jeg nogensinde har haft. Jeg bruger den både som klitorisstimulator og vaginalt. De forskellige hastighedsindstillinger betyder, at jeg enten kan ųge den til en lęngere tur eller bruge stęrkere vibrationer til at få flere orgasmer i tręk. De pulserende hastigheder er et godt forspil for mig, og den konstante vibration får mig altid til at opnå orgasme. Jeg kan godt lide designet, teksturen og de enkle knapper til at tęnde, ęndre hastighed og vibrationsmųnster. Den larmer mere, når den skal oplades, så tilslutter du den bare via USB. Jeg har aldrig vęret så glad for en vibrator. Jeg anbefaler den stęrkt!
0
En klassiker i vores samling.
Anonymous - 13. mar. 2024
Førsteklasses produkt i alt fra lydstyrke, materialer og ydeevne. Virkelig kraftfuld i forhold til sin størrelse, og en lejlighedsvis klage ville være, at selv den laveste indstilling er meget intens, bruger den meget på min partner og advarer (normalt), før jeg tænder for den for ikke at høre et knirk fra den noget aggressive opstartstilstand ;) Let at bruge og med gode programmer, kan godt lide, at styrken kan ændres uafhængigt af programvælgeren, så den helt rigtige styrke til øjeblikket og vibrationsmønsteret kan bruges. Hver opladning giver mange øjeblikkes nydelse. Godt design af selve toppen, da den lille, men fremtrædende "ollon-kant", er rigtig god at trykke mod og trække over G-punktet, når man er begyndt at komme i gang.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS