TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler var 1

OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler

På lager

Levering: 1-3 hverdage

379,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

OhMiBod LoveLife Flex er et eksklusivt sæt bestående af 3 knibekugler i forskellige størrelser og med forskellig vægt, der kan hjælpe dig med at opnå en stærkere og sundere bækkenbund. De fleste kvinder opnår også større sexlyst og mere intens følsomhed i deres underliv, hvis de træner deres bækkenbund ofte, og bækkenbundstræning anbefales af både sexeksperter, jordmødre og gynækologer.

LoveLife Flex Knibekugler fra Ohmibod er fremstillet i silikone, der giver kuglerne en blød og glat overflade, som er behagelig i brug. Vi anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med LoveLife Flex, da det vil gøre bækkenbundskuglerne nemmere at føre op og tage ud igen, når du er færdig med bækkenbundstræningen. 

Det store Flex hjerte er den knibekugle, du skal starte ud med. Den har en lav vægt og er større i størrelsen, hvilket gør den nemmere at holde på plads. Indvendigt har den en geisha-kugle, der får bækkenbundskuglens tyngdepunkt til at skifte, når du bevæger dig. Dermed aktiveres musklerne i bækkenbunden og du opnår en mere effektiv bækkenbundstræning. 

Det lille Flex hjerte bruges, når det store hjerte ikke længere giver dig udfordring. Dette hjerte er mindre i størrelsen og har en højere vægt end det første hjerte, hvilket gør den sværerer at holde på plads og dermed mere udfordrende. 

De to sammenhængene hjerter er den tungeste knibekugle og den, der er sværest at holde på plads. Det er derfor den kugle du skal vælge, når du har opbygget styrken i dit underliv og du vil ha’ størst mulig udfordring.

AWARD VINDER: I 2014 vandt OhMiBod en Red Dot design award for Lovelife seriens produkt designs.

Sådan bruger du OhMiBod LoveLife Flex Knibekugler: Start med at føre den letteste kugle op og klem sammen omkring den i 5 sekunder, efterfulgt af 5 sekunders pause. Når du laver knibeøvelserne, er det vigtigt, at du slapper godt af. Du skal starte dit knib bagtil ved anus-indgangen, lige så stille bevæge dig frem mod skede-musklerne og til sidst forsøge at trække navlen ind mod ryggen. Øvelsen kan laves 3x10 gange 3-5 gange i ugen. 

Når musklerne i dit underliv er blevet stærkere og den letteste kugle ikke længere er udfordrende så brug i stedet den mellemste kugle og lav øvelserne i 10 sekunder, efterfulgt af 10 sekunders pause. Hvis du ønsker det, og hvis det føles rigtig for dig kan du lave øvelserne dagligt.

Efter brug rengøres OhMiBod LoveLife Flex Knibekugler med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

MærkeOhMiBodFuld Længde (cm)14.6Indførbar Længde (cm)5.6Diameter (cm)3.2FarvePinkAnbefalet GlidecremeVandbaseretSKU13838
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God knibekugler efter fødsel
Efter fødsel blev jeg anbefalet af min jordemor at få trænet min bækkenbund op. Valget blev det her. Må sige jeg er ret tilfreds med produktet. Det er en god st... Læs mere
Nemsi - 1. may. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS