TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
OhMiBod Lovelife share Vibrating Penis Ring var 1

OhMiBod Lovelife share Vibrating Penis Ring

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Den nye vibrerende LoveLife Share luksus penisring fra OhMiBod er udviklet til jer, der gerne vil opnå endnu større nydelse, når I er sammen. OhMiBod LoveLife Share føres ned over penis og bruges under sex, hvor den på én gang stimulerer kvindens klitoris og giver pirrende en pirrende følelse omkring mandens penis. 

Giv jer hen til hinanden og lad jer forkæle af OhMiBod LoveLife Shares 7 forskellige vibrationsprogrammer, som I nemt kan skifte imellem, så I finder præcist den vibration, der passer til jer. I kan nyde Lovelife Share helt uden at tænke på batterier, for den vibrerende penisring er opladelige og der medfølger en USB-oplader i æsken. 

Sådan bruger I OhMiBod LoveLife Share: Vi anbefaler, at I påfører en vandbaseret glidecreme på penis, inden I sætter ringen på. Hold derefter den hjerteformede knap nede i 3-4 sekunder og tryk igen på hjertet for at skifte imellem vibrationsprogrammerne.

Når I er færdige med at bruge OhMiBod LoveLife Share holder I igen den hjerteformede knap nede I 3-4 sekunder så vibratoren slukkes. Efter brug kan I rengøre den vibrerende penisring med en fugtig klud og evt. en Sexlegetøj Rengøring. 

OhMiBod LoveLife Share er fremstillet i 100 % phthalat-fri silikone og den leveres med en diskret, hvid satinpose og en flot opbevaringsæske.

Award vinder: I 2014 vandt OhMiBod en Red Dot design award for Lovelife seriens produkt designs. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS