TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
OhMiBod Lumen App-Styret Vibrerende Butt Plug var 1

OhMiBod Lumen App-Styret Vibrerende Butt Plug

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Lumen Vibrerende Butt Plug tænder lys i soveværelset på en helt anden måde end den, du er vant til. Det lille vidunder kan styres både fra nær og fjern og endda kobles op med din partners interaktive sexlegetøj fra Kiiroo - perfekt til langdistance hygge!

Pluggen har en blød overflade i silikone med stimulerende riller, og i bunden lyser en lille blå juvel, når den er i brug. Tilfør en passende mængde vandbaseret anal glidecreme, inden du nænsomt fører pluggen op i dig selv eller din partner. Lumen kan også bæres ganske diskret, når du er ude eksempelvis.

Du kan styre de pirrende vibrationer direkte på pluggen eller forbinde den med en af de to apps for nærmest uendelige muligheder. OhMiBod Remote giver dig nemlig endnu flere vibrationer samt muligheden for at synkronisere med lyde og musik. FeelConnect er perfekt til leg med din partner enten sammen i soveværelset eller fra hver jeres verdensdel.

Rens den vandtætte plug med varmt vand og mild sæbe eller brug en sexegetøjsrens for optimal hygiejne. Den oplades med det medfølgende magnetiske USB-kabel.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS