Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Orctan Oral Sex Simulator Masturbator var 1

Orctan Oral Sex Simulator Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.395,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Orctan masturbatoren er det perfekte stykke sexlegetøj til dig, der elsker alt, hvad der er high-tech. Den er fremstillet med målet om at skulle forkæle din glans og den følsomme streng under penishovedet kaldet frenulum. Det gør den med sin unikke teknologi, der simulerer oral sex.

Sørg for at bruge rigelige mængder af din foretrukne vandbaserede glidecreme, før du fører det yderste af penis ind mellem de to cylindre i silikone. Nu kan du nyde den masserende fornemmelse af cylindrene, der ruller frem og tilbage om dit skaft. Fornemmelsen minder meget om et par bløde og omsluttende læber.

Du kan nemt justere stimulationen og udforske de 9 pirrende indstillinger og 3 automatiske programmer uden at vække opsigt. Orctan er nemlig så lydsvag, at du næsten selv bliver i tvivl om, om den er tændt.

Når du er færdig, kan du let rengøre de to cylindre ved at klikke dem af og vaske dem med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens. Selve maskinen er stænktæt og lige til at tørre over med en fugtig klud. 

MærkeOrctan
Produktvægt (g)1550
Fuld Længde (cm)33
Indre Dybde (cm)14
Indre Diameter (cm)3.5
Strækbar DiameterNej
StrømkildeUSB-oplader
Brugstid (min.)60
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Stænktæt
SprogSpansk, Engelsk, Italiensk, Tysk, Fransk
SKU25433
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God men dyr
Gallinarius - 20. jul. 2023
Er den god, ja. Er den støjsvag, ja Er den dyr, ja Er den pengene værd, ikke helt Findes der noget på markedet som er bedre til billigere penge, ja Meget anderledes stykke legetøj. Den er dom sådan meget nice, men virkelig i den dyre ende!! Den et støjsvag ja, men motorerne er virkelig heller ikke særligt stærke. Spændt på at se h or længe den holder.
Jaaaa ok men
Dillerdan - 20. aug. 2022
Lidt øv... den er ok til at pirre dig, men motorerne i den er lavet sådan at den takker over når den bliver presset lidt.. den mangler også fart, så nå du når klimax er den for langsom.. hvis man sætter den sammen med noget vibrerende, det vil sige når pikhovedet kommer gennem de 2 sylendrer og ind i noget vibrerende er den perfekt. Rimelig lydløs..
Helt genialt
M - 18. aug. 2022
Helt igennem et fantastisk produkt. Brug Sinfuls egen Anal vandbased lube i stedet for den normale, den er meget tykkere og som andre har skrevet kommer du til at bruge MASSERE af det. De tre mønstre fungere super godt til langsomt at opbygge en lækker orgasme. Den er som de siger i reklamen utroligt støjsvag! Hvis du har råd til bruge lidt ekstra på noget til dig selv går du altså ikke forkert i byen med denne!
Gennemført produkt
Mr. swingking - 21. oct. 2021
Jeg var meget spændt på Orctans udgivelse. Jeg så en reklame for den for noget tid siden, hvor der virkelig blev gjort et stort nummer ud af den og skaberen af den. Jeg er meget positiv efter at have prøvet den. Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert og ved godt hvad jeg kan lide, men denne giv nyt liv og en følelse jeg ikke har prøvet før. Man kommer ikke for hurtigt af den, så man har tid til at nyde det, for det føles virkelig dejligt, men husk glidecreme!! Sindssygt lækre materialer og at den er så lydløs, så det er virkelig et plus. Jeg vidste ikke legetøj kunne blive så lydløs. Den kan klart anbefales, hvis man føler man vil ofre lidt ekstra på en ny oplevelse og sætter pris på gode materialer og et gennemtænkt produkt.
Anbefalet af
Anonymous - 9. apr. 2022
Høj kvalitet og behageligt stille. Du skal bruge flydendegøreren retfærdigt. Særligt velegnet til edging, med en praktisk pausefunktion og en bred vifte af programmer med forskellige rytmer. Orgasmen var lang og intens. Måske den bedste, jeg nogensinde har oplevet. Jeg anbefaler den.
Maskinoversat fra sinful.fi
Rolig og meget behagelig
Anonymous - 11. sep. 2022
Meget elegant udformet. Stimulerer blidt, vedholdende, delikat - perfekt til alle, der kan lide omfattende slikning af frenulum. Meget stille. Kræver lidt tilvænning. Tager længere tid at afslutte end i hånden - men det er så dybt og intenst, at du vil føle dig behageligt afslappet, pumpet tør og grundigt våd i timevis bagefter.
Maskinoversat fra sinful.de
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS