Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
OrganiCup Menstruationskop var 1

OrganiCup Menstruationskop

Valgt Størrelse:
S
M
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Kaerlig Økologisk Intim Skum Sæbe 150 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
199,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Er du træt af at bøvle med tamponer og bind hver måned? At bruge mange penge på dem? Risikere at bløde igennem og bekymret for, om dit underliv har godt af det? - så skulle du prøve en menstruationskop. Organicup er ét af de nyeste skud på stammen.

Menstruationskoppen er en lille skål-lignende kop lavet i medicinsk silikone, som du sætter op i skeden, når du har menstruation. Koppen opsamler blodet, hvorefter du trækker den ud, tømmer den efter behov og sætter den op igen. Når du først har placeret den, kan du ikke mærke den, og du kan bære den i op til 12 timer, afhængig af, hvor meget du bløder. På grund af takkerne på stilken forneden, er den super nem at få fat i og trække ud.

Det er både nemt og hygiejnisk at bruge Organicup og med den forbliver du frisk, ren og lugtfri 24 timer i døgnet. Du kan bruge koppen ved både svag og kraftig blødning, og du kan endda sove med den. OrganiCup findes i to størrelser; Model A og Model B og kan bruges af kvinder i alle aldre. 

Model A er til kvinder under 30 år, som ikke har født vaginalt. Model B er til kvinder over 30 år, og alle kvinder, der har født vaginalt. Model A er 3,8 cm i diameter på det bredeste stykke og 4,7 cm lang (i alt 6,4 cm lang inklusive den lille stilk forneden). Model B er 4,4 cm i diameter og 4,9 cm lang (i alt 6,7 cm inklusive den lille stilk forneden).

OrganiCup er fleksibel og nem og bekvem at bruge. Når du bruger den under menstruationen, er det nok at skylle koppen med vand efter du har tømt den, og inden du sætter den op igen. For at gøre indførelsen lettere, kan du bruge lidt vandbaseret glidecreme.

Sammen med OrganiCup får du en lille pose i kraftigt bomuld, hvori du kan opbevare koppen sikkert og diskret. På indersiden af indpakningen er der en udførlig manual med illustrationer, som forklarer præcis, hvordan den sættes op.   Vidste du, at 9 ud af 10 kvinder, der prøver en menstruationskop siger, at de vil fortsætte med at bruge den, og anbefale den til andre...

MærkeOrganiCup
Produktvægt (g)10
IndeholderOpbevaringspose
Fuld Længde (cm)6.4
Indførbar Længde (cm)6.4
Diameter (cm)3.8
Kapacitet27
StørrelseS
Primært MaterialeSilikone
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVegansk
SprogEngelsk
SKU14810
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk produkt!
Lolle - 4. mar. 2022
Hvorfor jeg ikke har købt en menstruations cup noget før, fatter jeg ikke!!! Det er jo 100 gange nemmere og billigere end tamponer. Nu har jeg prøvet organiccup i 1 periode. Ikke én gang er den kommet forkert op og ikke én gang har den lækket! JEG ER FAN!!!
Game changer!
marie - 6. nov. 2018
Jeg har nu afsluttet min første menstruation med OrganiCup, og jeg kunne ikke være mere positivt overrasket. Det er et super alternativ til tampon og bind, både fordi det er langt mere miljøvenligt, men mest af alt fordi den er helt utroligt behagelig. Når koppen sidder rigtigt (det kan godt tage et par forsøg, jeg anbefaler at metoden hvor man folder toppen ned, så den danner en trekant) føles det ikke som om der sidder noget deroppe. Det aller bedste ved at bruge koppen er dog at man ikke kan mærke når der kommer blod ud, hverken når man hoster eller nyser. Så hvis du, ligesom jeg, hader den følelse, og ikke er super glad for tamponer, så er koppen en god løsning. Overordnet set er koppen både er billigere i længden og langt mere behagelig. Brugsanvisningen, der følger med er rigtig god, men hvis du ikke er helt sikker på teknikken er der et hav af gode og informative videoer på Youtube.
Virkelig god erstatning af bind/tamponer
Karen - 18. mar. 2018
Menstruationskoppen er nem at have med at gøre og et rigtig rart alternativ til tamponer. Den er lille og fiks, og lavet i et godt materiale, så den er holdbar og bliver siddende hvor den skal, når den først er på plads. Det tog mig lidt tid at lære at sætte den helt rigtigt (jeg brugte lidt glidecreme i starten, men efter et par gange kunne det klares med lidt vand) , men når den først sidder der kan man ikke mærke at man har den i, og den er helt tæt, så der kommer ikke noget ud. Og så kan den sidde i helt op til 12 timer, og det er fedt! Den er også nem at få ud igen, og man vænner sig hurtigt til at skulle tømme den og gøre den ren. Der er en god brugsanvisning med, så man kan læse hvordan man gør den ren og sætter den op osv. Og så er der en tap på, så man kan få fat i den. Personligt synes jeg ikke at tappen er nødvendig, og har klippet noget af den af, så den ikke sidder for langt nede og irriterer, men jeg tror det er meget forskelligt fra person til person hvordan den sidder. Man skal hvertfald ikke være bange for at den 'forsvinder' længere op i kroppen. Alt i alt er det et lækkert og billigt(i det lange løb) produkt som jeg hurtigt er blevet meget glad for.
Red naturen
Lapanen - 3. aug. 2020
Meget nem at bruge og overkommelig. For at spare penge og natur er der ingen grund til at bekymre sig om at få tamponbetęndelse. Let at vaske, stinker ikke. Kogning er også vellykket, så du behųver ikke kųbe en ny i et par år :)
0
Jeg męrker det ikke, og det er meget effektivt!
Ida - 2. apr. 2020
Som sagt, når den fųrst er inde, er den meget effektiv, da jeg slet ikke męrker den. Fųrste gang jeg prųvede den, kunne jeg męrke den, men det er fordi det var fųrste gang, og jeg fik den ikke rigtigt ind. Det positive: Den er super fleksibel, når den fųrst er inde! Lękker ikke, kan ikke męrke den, let at fjerne og let at rengųre! Så dejligt, at man ikke bliver så tųr, som man bliver af tamponer, og det fųles mere behageligt end at bruge et bind! Det fųles ikke som en ble. Men den er meget fin, og den fungerer som den skal! Det negative er nok den tid, det tager at finde ud af pręcis, hvordan man bruger den, og selv da er det lidt akavet at sętte den ind og tage den ud. Det kręver vist lidt ųvelse! Helt klart et kųb vęrd - miljųvenlig, fleksibel når den endelig er i, og den koster ikke kassen!
0
Materialet er for tykt
Anonymous - 4. jul. 2020
... Jeg købte en større størrelse, fordi jeg havde født, og størrelsen var ukomfortabel. Materialet er for tykt og stift til min smag.
Maskinoversat fra sinful.fi
Den bedste nogensinde
Anonymous - 6. may. 2018
Dette er den bedste måned nogensinde. Efter jeg har brugt den, vil jeg aldrig bruge tamponer igen. Det var lidt af en indlæringskurve i starten, men når man først har lært det, er det perfekt. Ingen grund til at bekymre sig om lækager osv. Og intet unødvendigt affald. :)
Maskinoversat fra sinful.fi
Red naturen
Anonymous - 8. mar. 2020
Meget nem at bruge og til at betale. Sparer penge og miljøet, ingen grund til at bekymre sig om at få en infektion fra en tampon. Nem at vaske, ingen stank. Du kan endda koge den, så du ikke behøver at købe en ny i et par år :)
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS