TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage var 1

O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Træd ind i en verden af erotiske fantasier, hvor smerte og lykke mødes, i O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage. 

Bogen starter med O’s historie, er en af den erotiske litteraturs store klassikere, hvor den kvindelige hovedperson ’O’ bliver uddannet i kunsten at adlyde og underkaste sig. O lærer at tilfredsstille sin elskers seksuelle fantasier og finder sit eget begær, ligesom hun finder ud af, hvor langt hun vil gå for kærligheden. 

O’s Historie var blandt tidens mest læste franske romaner, da den blev skrevet i 1950’erne og stadig den dag i dag er det en af de mest populære og læste bøger inden for genren. Bogen er en dansk oversættelse af den oprindelige franske bog, der giver et godt indblik i seksuel underkastelse og SM. O’s Historie indeholder både sexede, romantiske, chokerende og ikke mindst spændende elementer, der gør bogen svær at lægge fra sig.

Ventetiden er heldigvis ikke lang, da du får O’s Historie og O Vender Tilbage sammen og dermed kan forsætte med efterfølgeren straks efter den første historie. I O Vender Tilbage tager O tilbage til det palæ, der er omdrejningspunkt i den første bog, og her nyder hun igen underkastelsens sødme.

Med O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage får du 308 siders erotisk læsning, der med sikkerhed vil sætte gang i de frække fantasier.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS