Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Ovo E6 Opladelig Rabbit Vibrator var 1

Ovo E6 Opladelig Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

OVO E6 er til dig, der ønsker en virkelig effektiv rabbit vibrator og samtidig sætter pris på lækkert design og multifunktionalitet.

Vibratoren er udstyret med 3 separate motorer, der gør, at den kan vibrere både i skaftet, på klitorisstimulatoren og i bunden. Både individuelt, to enheder ad gangen eller alle tre på samme tid. Og vibrationerne er meget effektive. Vibrationerne styres let fra +/- knapperne, der er oplyste, så du også kan bruge den i mørke. Og der er 7 forskellige vibrations programmer at vælge imellem.

OVO E6 er vandtæt, og du kan derfor tage den med dig i badet. Den genoplades via et USB stik, der medfølger.

Den er lavet i 100 % medicinsk silikone og er nem at rengøre: Rengør den med varmt vand og en sexlegetøjsrens for ekstra høj hygiejne.

Producenten yder 15 års garanti på vibratoren. Se mere på pakningen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En sofistikeret enhed, på godt og ondt
Anonymous - 12. aug. 2018
Stilfuld og meget behagelig vibrator at røre ved. (Af disse grunde opfylder den ikke de mest ambitiøse størrelseskrav.) Vandtæt og usb-genopladelig, den har en sikker og moderne fornemmelse. Vibrationerne fra den smallere rabbit-ende er summende lette, men håndtagsenden i ét stykke vibrerer mere mærkbart. I modsætning til, hvad der påstås i reklamen, er det en ret højlydt enhed. Passer til dig, hvis du sætter pris på: stilfuldt design og kvalitetsfølelse lette vibrationer moderat størrelse ikke egnet til dig, hvis du sætter pris på: stærke vibrationer, især kaninen bred omkreds stille lydniveau
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS