TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
PA-5000 Kyskhedsbælte til Prince Albert Piercing var 1

PA-5000 Kyskhedsbælte til Prince Albert Piercing

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Kyskhedsbælte til mænd med en Prins Albert piercing, som søger det ultimative indenfor mandlig kyskhed! Nu har du mulighed for at bruge din Prins Albert piercing til at fastspænde kyskhedsbæltet og derved opnå endnu bedre kontrol. PA-5000 er diskret og behagelig at have på – den ligner mest af alt kropsudsmykning.

Buret fås med en diameter på enten 2,54 cm (S), 2,86 cm (M) eller 3,18 (L) cm og det har en indbygget lås. Foruden selve buret får du med PA-5000 en forlænger til buret, en læder snøre, to nøgler, et diskret, sort etui med lynlås og 9 kroge til Prins Albert piercingen.  De medfølgende 9 kroge gør, at du er sikker på at finde den, der passer dig bedst. Du får ringe i tre forskellige diametre og i hver diameter er der tre ringe at vælge imellem, alt efter hvilken tykkelse du foretrækker.

Find den rigtige størrelse: I afslappet tilstand trækker du penis frem og måler skaftets diameter. Tillad 0,32 cm plads af hensyn til hygiejne.

Sådan bruger du PA-5000: Sæt lædersnøren på din Prins Albert ring og lad efterfølgende snøren falde igennem buret så den kan bruges til at guide din penis på plads i buret. Smør evt. lidt glidecreme på din penis inden du påfører buret, for at gøre påsætningen mere behagelig. Vær sikker på at penishovedet går fri af buret. Glat huden på penis ud ved at trække huden ved skaftet af penis tilbage mod kroppen.   

Tag din Prins Albert ring ud og indsæt i stedet en ønskede krog fra PA-5000 pakken. Drej buret så krogen passer ned i burets indbyggede låsemekanisme. Ønsker du et længere bur kan du bruge den medfølgende forlænger. Det anbefales, at du bruger to stykker 1,5 cm lang vandtæt tape på hver side af buret for at holde forlængeren på plads, og at du går med den sådan i en uge. Ønsker du at bruge forlængeren permanent kan den evt. limes fast med en dråbe lim i hver side – husk at lade limen tørre fuldstændig inden du tager buret på.

PA-5000 fås i 3 forskellge størrelser: - S: 2,54 cm

- M: 2,86 cm

- L:  3,18 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vinder
Det bedste cage hvis man er piercet JohnJensen - 26. dec. 2020
Fedt at kombinere piercing med kyskhedsbælte
Efter at have leget med tilpasningen af kyskhedebæltet, så har jeg gået med legetøjet i 14 dage. PA har ikke været generende, og jeg har den på i hverdagen. Hanse - 19. aug. 2019

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS