TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Pantyrebel Vibrerende Blonde G-streng var 1

Pantyrebel Vibrerende Blonde G-streng

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Kom i kontakt med din indre rebel, når du ifører dig den lille fikse blondesag fra Pantyrebel. I g-strengen er der nemlig plads til den lille, fikse vibrator med 12 forskellige vibrationer, som du eller din partner let kan styre fra den trådløse fjernbetjening.

Når vibratoren er på plads, kan du nyde de kildrende fornemmelser på farten eller hjemme på lagnerne. Overgiv kontrollen over din nydelse fuldstændig, når du lader din partner klikke løs på den diskrete fjernbetjening.

Den sexede blonde g-streng er lavet i strækbart materiale, der sidder tæt nok til at holde vibratoren på plads og lægger sig samtidigt blødt om dine hofter.

Opladningen af vibratoren er super simpel. Det er bare at bruge det medfølgende USB-kabel, så den altid er klar til næste gang, du føler dig rebelsk. Den rengøres nemt med varmt vand og mild sæbe eller med en effektiv sexlegetøjsrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dårlig
Dette er 3 forsøg på en go trådløs vibrator men den virker slet ikke til hvad vi havde forventet. Den sidder bare uden på og vibrere det giver ingen orgasme des... Læs mere
Par - 8. jun. 2022

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS