Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Pelvixconcept til Optræning af Bækkenbunden var 1

Oversigt

NYHED: Pelvixconcept er et nyt og effektivt redskab til bækkenbundstræning, der hjælper med at genvinde styrken i bækkenbundsmusklerne så følsomheden i skeden øges og man kan mærke mere i underlivet. Pelvixconcept kan bruges af kvinder i alle aldre, der gerne vil ha’ en sund og stærk bækkenbund. Pelvixconcept anbefales dog i sær til gravide, til kvinder, som har født samt til kvinder, der er i menopausen eller som grundet sygdom har en svækket bækkenbund.

Pelvixconcept er en 6 cm lang og 3,3 cm bred beholder, der kan bruges imens man laver bækkenbundsøvelser, så man bedre kan mærke, hvad der sker. Fordi beholderen er forholdsvist stor og har en lav vægt (17g) er den perfekt til kvinder, der ikke tidligere har lavet bækkenbundsøvelser. 

Er man øvet inden for bækkenbundstræning eller vil man gradvist vil gøre træningen mere udfordrende, kan man lægge en af de tre vægtkugler, der følger med Pelvixconcept, ind i beholderen. Den store og den mellem kugle kan bruges sammen, ligesom kuglerne også kan bruges hver for sig, alt efter hvor meget modstand man ønsker. 

Pelvixconcepts bløde spids gør den nem at indsætte og den afrundede bund gør den behagelig at bruge, når musklerne trækker sig sammen. Rillerne i siden gør desuden Pelvixconcept nemmere at holde fast omkring. Både beholderen og de tre kugler er overtrukket med silikone, der er 100 % phthalat-fri.

Sådan bruger du Pelvixconcept: Spænd musklerne omkring Pelvixconcept i 3 sekunder og slap derefter af i 3 sekunder. Gentag øvelsen 10-20 gange, et par gange om ugen og forlæng evt. øvelsen med et par sekunder, efterhånden som din bækkenbund styrkes, hvis det føles rigtigt for dig. Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med Pelvixconcept da det vil gøre den mere behagelig at føre op.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Pelvixconcept til Optræning af Bækkenbunden

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS