Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Double Lover Penishylster med Pumpe og Vibrator var 1

Oversigt

Double Lover Penishylsterer et helt genialt par produkt, der kan give jer begge stor nydelse. Og det bedste er, at man kan bruge dette penishylster sammen under sex.

Double Lover er et realistisk udformet penishylster, der sættes ned over penis, hvor det virker ved at skabe et stimulerende vakuum. I vælger selv hvor meget vakuum I ønsker at jeres penishylster skal ha' og hvis I vil lette trykket, presser I blot ventilen på pumpen ind, så luften forsvinder. Indvendigt er dette penishylster nubret så han bliver stimuleret ved påsætning, mens modtageren  vil kunne mærke den ekstra fylde der kan opnår med et penishylster, efterhånden som Double Lover pumpes op.  Der sidder en vibrator i spidsen af Double Lover Penishylster, der vil stimulere og glæde jer begge. Vibratorens trinløse vibrationer styres med den medfølgende fjernbetjening. 

Det 20,5 cm lange penishylster er 13,5 dybt og kan derfor give ham ekstra længde. Double Lover er desuden ideel til mænd med rejsningsproblemer.

Vi anbefaler at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med Double Lover Penishylster, da dette vil give den absolut bedste oplevelse.

Fjernbetjeningen til vibratoren bruger 2 x AA batterier (medfølger ikke). 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Okay..
debbie - 3. feb. 2014
Generelt er den helt okay.. Den har nogle problemer med at blive på i starten til man lige har grebet om den.. Vibratoren er fantastisk og pumpen virker upåklagelig.. Elastik snoren skal måske gennemtænkes igen og laves på en anden måde.. Men ellers er produktet helt okay;)

Double Lover Penishylster med Pumpe og Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS