Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Pink Hot Varmende Glidecreme 80 ml var 1

Pink Hot Varmende Glidecreme 80 ml

129,00 kr.109,65 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Hot Pink varmende glidecreme er en patenteret glidecreme. Den varmende glidecreme indeholder hverken silikone eller glycerin og er derfor let at vaske af. 

Hot Pink er ideel til brug sammen med kondomer og sexlegetøj.

Ud over at sørge for, at du og legen er godt kørende, er Hot Pink ideel til dig, hvis du elsker varme, følsomme og intens oplevelser.

Glidecremen kommer i en pæn flakon med klik-låg, der giver en hurtig, nem og præcis dosering.

TESTVINDER: Hot Pink har vundet en test på Side6.dk som bedste stimulerende produkt.

MærkePink
Produktvægt (g)105
Volumen (ml)80
IngredienserPropylene Glycol, PEG-4, PEG-8, PVP
SmagUden tilføjet smag
BaseVandbaseret
EgenskaberVarmende
FarveKlar
EgenskaberParfumefri, Vegansk
SprogEngelsk
SKU10210
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
Aa - 20. may. 2021
Ingen varmende effekt men fin som glidecreme
Skuffende
NJ - 7. jan. 2021
Jeg syntes bestemt ikke om den, den varmer men ikke ordentligt. Syntes heller ikke glideevnen er den bedste. Så det er i hvert fald sidste gang jeg køber den. Så må jeg gå tilbage og købe den jeg har brugt før .. øv
Okay men har dårlig smag.
Sambo - 3. jan. 2017
Glidecreme med varme, jo det har den og den har glide effekten. Den har dog den lille ulempe at den smager dårligt og det er jo en smule ødelæggende når man er i selve legen.
Varmer ikke nok
Mega skuffet - 9. jun. 2015
Dette skulle være en testvinder , okay så. Den har da en fin smøreevne, men jeg købte den for beskrivelsen af at den varmede ved kontakt med huden. DET GØR DEN SÅ IKKE. kan ikke anbefales vist den skal gi en varm fornemmelse .
Alt i én - hot hot hot...
Joy - 22. oct. 2014
Vil næsten vove at påstå at den er bedre end den populære 8-hourcreme fra Elisabeth Arden - den kan simpelthen bruges til alt! Sammen med din partner er den fantastisk, da almindelige glidecremer normalt kan virke iskolde - så både sammen og hver for sig lever den op til det den skal! MEN, den er mindst ligeså fantastisk at smøre på benene efter barbering, til at samle din spidser med hvis de virker tørre og spaltede. Derudover er jeg vild med duften!
Skuffet
Susanne - 19. jun. 2014
Et produkt som ikke lever op til beskrivelsen. Både partner og jeg oplevede slet ikke stimulerede og varmenende effekt, som vi har prøvet med andre produkter. Dette produkt havde slet ikke den varmenende effekt som beskrevet
Til dig der tænder på varme
Anne S. - 19. dec. 2013
Denne glidecreme er super hot, som navnet lover, og har en dejlig varmende/pirrende effekt. Den virker faktisk så godt, at hvis du har en rift eller lign., vil du straks finde ud af det (dog ikke særlig smertefuldt). Jeg synes cremen øger følsomheden i det område den anvendes, og den er super anvendelig med legetøj. Den er ikke voldsomt drøj, men omvendt har du undskyldning for endnu et skud varme i agten :) Den fedter ikke og det er nemt at dosere.
Kærlighed
Anonymous - 11. aug. 2018
Dette er perfekt sammen med min tilfredsstiller. Et klik på klitoris, før du går i gang, er perfekt! Den fungerer også godt på mine dildoer og giver et godt og behageligt glid uden problemer.
Maskinoversat fra sinful.se
Meget god
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerer godt, både når du leger alene eller med din partner. Dejlig både udvendigt ved stimulering af klitoris og indvendigt ved penetration. Giver en dejlig følelse og et rigtig godt glid. Kan varmt anbefales
Maskinoversat fra sinful.se
Godt glid, men lav varme
Anonymous - 5. may. 2020
Ikke så meget varme, som vi troede. Men godt glid.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS