Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Pipedream Vagina Toy med Sextæller var 1

Pipedream Vagina Toy med Sextæller

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Hvis du vil træne din udholdenhed og blive en bedre elsker, så er det denne Vagina Toy med sextæller, som du skal have fat i.

Du får ikke blot et middel til at træne din udholdenhed og til at afhjælpe for tidlig udløsning, men du får også et stimulerende onaniprodukt. Så der er altså dømt træning og nydelse på samme tid!

Produktet består af et blødt onani sleeve med vagina åbning og en rillet indre struktur. Det ca 13 cm lange sleeve sættes omkring penis og føres frem og tilbage med hånden, som var det et handjob. Sleevet er meget fleksibelt og kan passe på alle penisstørrelser. 

Rundt omkring sleevet sidder en fleksibel penisring med tæller. Ringen registrerer antal ”strokes” - dvs. hvor mange gange, du fører sleevet frem og tilbage inden klimaks. Jo flere gange du bruger Vagina Toy, jo bedre vil du blive, og tælleren vil motivere dig til at holde længere for hver gang. Ringen registrerer desuden, hvor mange kalorier du brænder, ligesom den tager tid på, hvor længe du kan holde.

Ringen fungerer ikke kun som en tæller. Dét, at den strammer omkring penis, vil gøre, at det ellers så bløde sleeve vil føles endnu mere realistisk. Desuden kan ringen også bruges som en almindelig penisring, der giver dig en større og længerevarende erektion. 

I pakken medfølger en lille glidecreme, som vi anbefaler dig at bruge for at få en så nydelsesfuld oplevelse som muligt. Derudover medfølger en lille tube sexlegetøjs rengøring, som vi også anbefaler dig at bruge.

Når du er færdig, så husk at slukke tælleren af hensyn til batteri levetiden (batteri medfølger).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dejlig stram
Nicolaj - 21. apr. 2014
Man bliver helt tændt af, at man kan følge med, hvor mange kcal man taber og hvor langt tid man kan holde før man kommer, kan virkelig anbefale produktet:-) der er orgasme garanti.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS