Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
PlayPool Wet Lagen med Høj Kant var 1

Oversigt

Er du til våde erotiske lege? Hvad enten du er til erotisk massage med olier eller fantaserer om og tænder på delikate lege med fx flødeskum, champagne eller isterninger, så er PlayPool helt ideel.  

PlayPool er designet som et smart alternativ til almindelig latex- og gummilagener. Det specielle ved denne "pool" er, at den har en 10 cm høj kant, som sikrer at olien, champagnen, vandet eller, hvad du ellers har med i legen, ikke ryger ud over kanten. PlayPool gør det muligt at udleve alverdens fantasier, uden at det går ud over sengen, gulvet eller andre ting i dine omgivelser. Sæt den fx på sengen, på stuegulvet eller et andet sted, hvor legen skal foregå.

Den er fremstillet af slidstærk sort vinyl - samme materiale som et badedyr - og på hver langside sidder et håndtag, som gør det muligt at holde ved, bære den eller blive fikseret med fx håndhjern eller bindebånd.

PlayPool rengøres med en mild, uparfumeret sæbe og en fugtig klud, eller skylles under bruseren i kropstempereret vand. 

PlayPool måler 200 x 140 cm og passer til stort set alle senge med disse mål. Den pustes op med munden eller med en pumpe.

Der medfølger et reparationssæt og et bærenet i pakken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En oplevelse HVER gang
HellerupHvidberc - 2. dec. 2018
Det er simpelhen en fed pirrende opkvikker. Lækker martriale Ganske enkelt et køb vi ikke fortryder
Et must til erotisk massage med olie og gel.
Par 96 - 27. may. 2016
Utrolig praktisk, når man blandt andet bruger Magic Gel Moist Nuru Gel. Se på det som et must-have-produkt til Nuru-massage og anden massage med meget olie eller gel. Det er utroligt praktisk da man kan tage et håndklęde til at tųrre af bagefter, så jeg tog det med i brusebadet og vaskede det, inden jeg tųmte luften. Lad den også stå oprejst til tųrring efterfųlgende. Fortryder ikke at kųbe dette et sekund. Vi kan nęsten ikke vente til nęste gang bųrnene er vęk. Hųjt anbefalet!
0
Fra succes til flop.
Niklas - 8. mar. 2020
Oppustningshullet er fire cm stort, så hvordan man oppuster dette, er et mysterium for mig. Så fra hvad der ville vęre en mulig succes ved et hit, blev det et rigtigt flop, da der ikke var mulighed for at puste det op.
0

PlayPool Wet Lagen med Høj Kant

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS