Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Pleasure Pearls var 1

Pleasure Pearls

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Pleasure Pearls er perfekte til dig, der ønsker blid stimulering mens du træner din bækkenbund. De to smukke Pleasure Pearls har perlemors finish og har indbygget vægt, der giver dem en pirrende tyngde. Perlerne bliver leveret i en diskret opbevaringsæske, der er formet som en muslingeskal. 

Vi anbefaler, at du bruger Pleasure Pearls sammen med en vandbaseret glidecreme, så perlerne bliver nemmere og mere behagelige at føre op.  Begge Pleasure Pearls har en diameter på 2 cm og kan derfor bruges af både begyndere og øvede.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Orgasme time
Julie - 9. jun. 2020
De gør en kæmpe forskel i forhold til hvor stram man er og hvor vild en orgasme man får, synes jeg. Er vild med dem og bruger dem tit!!!!
Sådan
Sissel Fast - 24. jan. 2021
Havde disse bolde i mange år, de vejer 48g tilsammen, men er meget små, så jeg får deres del, de har hverken męrket når jeg brugte dem med nogen eller alene, kan vęre lidt besvęrlig at få ud hvis de ligger bagved livmoderrųret. Der er en svag lille fuge/fuge i overfladen hvor der kan samle sig lidt misfarvning, men intet der męrkes.
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS