Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt var 1

Oversigt

Vibrating Porta Muff er en ny og lækker udgave af det populære Porta Muff onaniprodukt med indbygget multi-speed vibrator. Det bløde sleeve, der efterligner følelsen af en kvinde, og de dejlige vibrationer, der forkæler din penis, vil med sikkerhed give dig en dejlig og nydelsesfuld oplevelse. 

Porta Muff Vibrerende Onani Produkt består af en blå plast case, hvori der ligger et blødt sleeve i et naturtro og blødt materiale. Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Porta Muff da sleevet så vil føles meget realistisk, når du trænger ind i det. Sleevet vil stramme omkring din penis og når du bevæger det frem og tilbage vil den indvendige struktur give dig en pirrende og stimulerende massage. 

Når du er færdig med at bruge Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt bør du tage sleevet ud og vaske det med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. Selve den blå case, som sleevet sidder i, må ikke vaskes under vandhanen men kan tørres af indvendigt med en fugtig klud.

Med i pakken får du en 4 ml glidecreme prøve, der gør oplevelsen med Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt endnu mere realistisk. Ønsker du at medkøbe en større flaske glidecreme, skal du sørge for, at den er vandbaseret.

OBS: Vibratoren kræver 2 stk. AAA batterier, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overrasket
Jonny Olafseen - 15. nov. 2013
Jeg blev vildt overrasket over dette produkt da jeg prøvede den for første gang. Den er virkelig dejlig at komme ind i og dens vibrerende funktion er virkelig fantastisk man nyder det virkeligt!! Virkelig godt produkt til en meget god pris!!! KAN KUN ANBEFALES!

Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS