Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Pump Worx XXL Maximizer Penis Pumpe var 1

Pump Worx XXL Maximizer Penis Pumpe

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Pump Worx XXL Maximizer Penis Pumpe hjælper dig til at få en både fyldigere, hårdere og længere erektion. Og så kan du på pumpens tal aflæse, hvor meget din penis vokser, når du bruger pumpen.

Når du sætter Pump Worx Maximizer pumpen ned over din penis, vil der dannes et behageligt og stimulerende vakuum, så snart du begynder at pumpe. Når der dannes vakuum, trækkes blodet ud i din penis, hvilket giver den hårdere erektion.

Du kan ikke skabe permanent forstørrelse af penis med en penispumpe, men hvis du bruger den et par timer før sex, vil du opleve at det giver en stor effekt.  Mange mænd opnår også en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af penispumpen.

Pumpens ekstra lange cylinder er 30,5 cm lang og med en åbning på 7,8 cm.

Der medfølger en penisring med pumpen, som er rigtig effektiv i kombination med pumpen. Penisringen er meget elastisk og kan strække sig helt op til 8,5 cm i diameter. 

Sådan bruger du Pump Worx XXL Maximizer Penis Pumpe:

- Sæt den medfølgende penisring ved penisroden.

- Påfør lidt vandbaseret glidecreme på bunden af pumpen for at skabe et bedre vakuum.

- Sæt derefter cylinderen over din penis (ikke testiklerne).

- Pump langsomt og se din penis vokse. Er det første gang du bruger en penispumpe, anbefaler vi, at du højst bruger den 10 min. af gangen.

- På selve pumpen sidder der en quick-realease ventil, der gør det nemt og hurtigt at lukke luft ud af cylinderen når du har opnået den ønskede effekt..

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt pumpe til pengene
Kalle - 26. may. 2022
Hvad enten du pumper med eller uden vand, så er den her bare perfekt og ovenikøbet relativt billig Du har fuld kontrol over hvor lidt eller hvor meget tryk du vil have i med hånd pumpen og den ventil der er. og det er nemt og ligetil at bruge den. Mht. at pumpe med vand i beholderen i stedet for luft, så anser jeg denne for værende ligeså god eller bedre end bathmate's vandpumper og da denne har håndpumpe og er væsentligt billigere end bathmates tilsvarende så er det en no brainer. Jeg vil anbefale bruge en vandbaseret glidecreme når man pumper (også hvis du gør det med vand beholderen i stedet for luft), så går det hele bare nemmere og man undgår at huden på ens pik klæber fast til siden af beholderen når man pumper. Eneste ulempe ved denne pumpe er at hvis du har en lille pik, så vil jeg anbefal at du finder en anden at starte med da denne pumpe er meget stor (30 cm lang og diameter på 8 cm).
Dejlig maskine der gør pikken stor
Sean Ordrup - 18. apr. 2021
På grund af pumpens størrelse kan det tage sin tid at tømme luften og skabe det tryk som er nødvendig for at få den ønskede virkning. Men den er ellers nem at bruge og man kan bruge elastikken for at onanere mens man pumper.
Penispumpe bedømmelse
Mads Møller lassen - 26. oct. 2017
Fantastisk og super nem at bruge min partner bliver utrolig glad når jeg finder den frem
Meget tilfreds!
Anonymous - 13. mar. 2024
Rummelig pumpe, god hvis du har lidt ekstra volumen at fylde. Pumpning hver uge gør en forskel for erektionens følsomhed og hårdhed.
Maskinoversat fra sinful.se
Materiale
Anonymous - 9. apr. 2023
Løsnes let mellem røret og slangen
Maskinoversat fra sinful.se
Godt, men...
Anonymous - 13. mar. 2024
Flot, godt at den findes i den størrelse, og trykket var godt. Minus, at limningen var under standard ved tuden. Droppede efter første brug
Maskinoversat fra sinful.se
Ikke 5 euro værd og forkerte mål
Anonymous - 2. jul. 2023
Den angivne diameter på 8 cm er forkert. Den er faktisk kun 6,5. Håndpumpen er af kinesisk standard. Cylinderen er meget tyndvægget og skrøbelig. Den sorte slangetilslutning på cylinderen er så dårligt limet, at den faldt af, da den først blev pakket ud, og måtte limes igen. En forstørrelse er selvfølgelig nonsens fra et medicinsk synspunkt. Jeg vil ikke anbefale det.
Maskinoversat fra sinful.de

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS