Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Doc Johnson Realistisk Bam Dildo var 1

Doc Johnson Realistisk Bam Dildo

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
649,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Realistisk Bam Dildo er den perfekte dildo til dig, der fantaserer om at være sammen med pornostjernen Bam. Dildoen er nemlig støbt efter Bams penis så den har den helt rigtige størrelse og form – det er næsten som hvis stjernen selv var til stede. Med sine 34 cm i længden og 7 cm i diameter er Realistisk Bam Dildo en XXL dildo til dig, der ønsker ekstra lang og fyldig stimulation. 

Bam Realistisk Dildo er en lækker kvalitetsdildo, der er fremstillet i Doc Johnsons kendte R5 materiale, som efterligner følelsen af hud og giver en meget naturtro oplevelse. Dildoen har en året overflade og et tydeligt hoved som gør Realistisk Bam Dildo ekstra stimulerende. Vi anbefaler at du bruger dildoen sammen med en god, vandbaseret glidecreme da oplevelsen med dildoen så vil blive endnu bedre og den i øvrigt vil blive mere behagelig at føre op. 

Du kan nyde Realistisk Bam Dildo præcist som du har lyst; Dildoen har nemlig en sugekop i bunden så den kan sættes fast på glatte, jævne overflader og bruges håndfrit, ligesom den også kan bruges med hænder, hvis du foretrækker det. 

Realistisk Bam Dildo Dildo er 100 % ftalatfri og leveres med en blå opbevaringspose.

MærkeDoc Johnson
UndermærkeThe Realistic Cock
Produktvægt (g)1350
IndeholderOpbevaringspose, Vac-U-Lock sugekop, Signeret billede, Prøve på plejende pulver
Fuld Længde (cm)34
Indførbar Længde (cm)24
Diameter (cm)7
Bredde (cm)6
Primært MaterialePVC
FarveBrun
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Realistisk, Sugekop
SprogEngelsk, Tysk, Russisk, Hollandsk, Fransk, Spansk
SKU13916
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dejlig dildo..
Morten... - 30. dec. 2022
Vi er begge meget glade for bam han fylder godt min kone er meget glad for den som hun siger den fylder mig så godt ud både I fis... og i rø... og jeg nyder at se på...
Udfordrende
OMG - 31. mar. 2021
Enormt flot og stor. Den er også meget fast for ikke at sige hård. Kræver lang opvarming og er udfordrende at bruge; til gengæld er det umagen værd. Absolut ikke for begyndere - anbefaler gradvis opstart med mindre dildoer. Her bliver man fyldt helt og aldeles ud.
Alt for hård
Kristian - 5. may. 2020
Den er alt alt alt for hård, den gør mere ondt at bruge end den gør godt, der står ''Realistisk'' men den er langt fra Realistisk, virkelig ked af at bruge så mange penge på noget der bare skal i skraldespanden...
Klassiker
Dildoboss - 24. dec. 2019
Altid flot og god
Bam er enorm og lækker
Krede - 1. apr. 2016
Bam er virkeligt enorm. Ville egentligt have returneret den pga. størelsen virkede uoverskueligt. Alligevel blev jeg tændt på en udfordring, og jeg må sige at jeg er blevet virkeligt glad for den. Der skulle flere timers lej til, før jeg første gang kunne føre den ind - men det var det hele værd. Det er et fantastisk stykke legetøj, hvis man er glad for at blive fyldt ud. Følelsen varer ved længe efter legen. Vandbaseret glidecreme i rigelige mængder kræves (naturligvis).
Fantastiske Bam
Lars - 12. feb. 2015
Denne dildo er en drøm for os der godt kan lide det lidt stort. Dildoen har en lille smule kemisk lugt til at starte med, men den forsvinder hurtigt. Sugekoppen er rigtig god, og har endnu ikke svigtet midt i leg. Bam er dejlig blød,men stadig fast nok tik at den bliver hvor den skal være. Jeg vil anbefale at man ligger Bam i varmt vand inden brug, og så starter stille op med lidt mindre dildoer. Når man så er klar til den dejlige Bam,tørres den af og der bruges rigeligt glidecreme. Jeg vil anbefale en god vandbaseret. Denne dildo har været i produktion i mange år,og det er der en god grund til. Denne udgave er fantastisk.
Åh, hvor dejligt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg blev overrasket over størrelsen, da jeg åbnede pakken. Ville jeg virkelig kunne få denne enorme dildo ind? Ja, det lykkedes til sidst, og det var en fantastisk følelse! Nu vil min kone gerne kneppe mig med denne kæmpe, men med modellen uden sugekop og med Vac-u-loc harness. Det er så smukt!
Maskinoversat fra sinful.se
Bedste
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har haft en Bam i flere år og må sige, at den er meget behagelig. Lige hård nok, god sugeprop, men frem for alt perfekt størrelse. Selvfølgelig er der ikke noget, man kaster sig ud i uden ordentlig forberedelse, men når den først er der, fylder den hvert et hjørne og giver mig de bedste orgasmer. Kan varmt anbefales.
Maskinoversat fra sinful.se
Godt
Anonymous - 8. dec. 2019
For hård til min smag. Men god størrelse.
Maskinoversat fra sinful.se
Virkelig godt!
Anonymous - 11. dec. 2019
God størrelse det fylder virkelig min kone ordentligt lidt arbejde, før hun kan slå sig løs, men som afslutning på en svedig aften er det perfekt...:)
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS