Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Satisfyer Curvy 1+ Klitoris Stimulator Sæt var 1

Satisfyer Curvy 1+ Klitoris Stimulator Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Forbered dig på intens klitoris stimulation med skønne trykbølger og vibrationer, når du finder Satisfyer Curve 1+ frem i soveværelset. Påfør et stænk af den medfølgende Kaerlig orgasmegel, og mærk hvordan alle berøringer bliver ekstra intense takket være dit øgede blodomløb.

Massér en smule af gelen på din klitoris og slå dig løs med skræddersyet stimulation. Du kan designe dine egne personlige vibrationsprogrammer, synkronisere stimulatoren med din yndlingsmusik eller endda lade din partner kontrollere din nydelse - alt sammen med et par tryk på mobilen.

Vask din kurvede pleaser med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens. Hvis det er første gang, du eksperimenterer med orgasmegel, anbefaler vi, at du starter med en lille mængde og påfører mere efter behov.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
sjovt stykke legetøj
N - 28. sep. 2023
Overordnet er jeg glad for denne klitstimulator, dog kan jeg ikke rigtig få den til at virke kun med knapperne på den, men appen vejer klart den side op. Appen er nem og der er mange muligheder, jeg nyder meget den at styres af partnere.
Stjerner for funktion - Minus for størrelse
33F - 26. sep. 2023
Den burde have 5 stjerner for funktion. Desværre trækker det ned at vibratoren er så stærk (selv på det laveste) at det distraherer for 'suge'funtionen. Derudover er den helt vildt stor og klodset. -Specielt hvis man er to der leger sammen.
Gave
Lis - 25. sep. 2023
En gave som bkev godt modtaget.
Okey produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
En god vakuumvibrator, hvis man er alene som pige, men hvis man bruger den som par og under samleje, fylder den meget mere end andre modeller.
Maskinoversat fra sinful.se
Det er godt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Først og fremmest må jeg sige, at denne er helt perfekt til transkillar?????? eller til personer med større klitoris! Derfor kan jeg varmt anbefale den til alle transfyre derude!!! Det her er den. Lufttryksvibrationerne er fantastiske i kombination med trykvibrationerne omkring klitoris ? Jeg kan også virkelig godt lide farven på denne, og designet er så flot. Nem at håndtere, hvis du bruger appen. Svært at bruge uden appen, men det er meget sjovere med appen og mere behageligt for hånden at styre på den måde. Fantastisk og behageligt greb om sexlegetøjet, perfekt til ergonomien i modsætning til andre satisfiers.
Maskinoversat fra sinful.se
lidt stimulering
Anonymous - 9. aug. 2023
Apparatet vibrerer fint, men ikke overvældende. Luftpulsatoren er ikke som forventet. Den repræsenterer meget lidt, når ikke op på pro 2. Ikke anbefalet, hvad mig og min kone angår.
Maskinoversat fra sinful.nl
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS