Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Satisfyer Men One Masturbator var 1

Satisfyer Men One Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
329,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Gør som porno legenden, Rocco Siffredi, og tag sagen i egen hånd med den innovative Satisfyer Men One.

Glæd dig til at trænge ind i den indbydende masturbator og nyd det eksplosive klimaks, når du bevæger onaniproduktet op og ned over din penis.

Som noget særligt lader Men One dig regulere det indvendige vaccum undervejs, så du hele tiden selv er i kontrol og bestemmer, hvor stramt og intenst, du vil stimuleres.

Sleevet i Satisfyer Men kan udskiftes og er fremstillet af super realistisk CyberSkin materiale med pirrende riller. Det er muligt at tilkøbe Satisfyer Men One sleeves med andre mønstre.

Masturbatoren er lavet i samarbejde med Rocco Siffredi og passer de fleste mænd.

MærkeSatisfyer
Produktvægt (g)532
Fuld Længde (cm)25
Indre Dybde (cm)15
Diameter (cm)8.2
Indre Diameter (cm)0.7
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeSilikone
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberRealistisk, Vakuum funktion
SprogRussisk, Fransk, Tysk, Portugisisk, Japansk, Italiensk, Engelsk, Spansk
SKU18730
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
kunne vere bedre
hornydady69 - 17. feb. 2023
den er rigtig stram ligemeget hvor meget glidecreme jeg brugerr ville ikke nødvændigvis andbefale
Godt produkt men...
Massage - 25. oct. 2021
Det er godt produkt og det er god kvalitet men "hullet" er ikke særlig stort så jeg har svært ved at får plads i den. Det sleeve der følger med er ok stimulerende men kunne være bedre. Derimod er det udskifteligt så hvis man køber et One men Sleeve som også kan købes på sinful. dk så bliver man meget bedre stimuleret. 100 % Orgasme garanti. God fornøjelse.
Alt for stor
Tantrigger - 27. oct. 2019
Efter min mening er den alt for stor og klodset.. Det gør så at den ikke virker på mig.. min dårligste investering i sexlegetøj.
Lækkert
Mr. V - 6. may. 2019
Lækkert materiale, både indvendigt og udvendigt. Virker lidt stor og klodset i starten, men når man lige lærer den at kende gør det ikke noget. Kan med fordel ligges i blød i varmt vand inden brug. Nem at rengøre efter bruge, tager dog lidt tid at tørre.
dejlig stram
carstensen - 27. nov. 2018
den er noget større end jeg have forventet, men har brugt den alligevel. Det indvendige er meget blødt, men husk at bruge glidecreme. Så føles det meget virkeligt. Synes også den er meget strammere end jeg troede, så det kan godt være svært at holde orgasmerne tilbage. Bruger den alene, men også sammen med min kone. Hun synes den er nem at styre og nem at gøre ren.
Yndling!
Sorteper123 - 27. nov. 2018
Helt klart mit yndlingslegetøj - jeg kommer mindst en gang om dagen!
God hjælper til god pris
Petter - 26. nov. 2018
Har ikke prøvet andre af den her slags onaniprodukter end en standard fleshlight, som jeg har været ret glad for, men jeg synes faktisk, at den her er bedre. Den er billig og har et federe design. Den er ikke så klodset hverkan at bruge eller se på. Sleevet føles virkeligt lækkert og også ret realistisk. Især hvis man lige lægger det i varmt vand inden brug. Vakuum delen fungerer også rigtig godt og slutter godt tæt om penis. Synes desuden det er mega fedt, at man kan købe nye sleeves, så man ikke behøver skifte den ud, når man vil prøve lidt forandring!!
ikke for meget tryk
flemse - 11. apr. 2018
har lige fået denne, den er fin i størrelsen og den er dejlig blød indvendig, men det tryk der omtales, hmm det virker ikke helt efter min mening, så det er bare en ny flas light, ikke helt pengene værd,
Meget glad, men...
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er faktisk meget tilfreds med denne! Der er slet ikke noget at klage over, når det gælder kvaliteten. Men dette produkt er lidt til den tungere side. Til en quickie er de ikke noget problem. Men under længere sessioner bliver den næsten svær at holde, i hvert fald med én hånd. Den er nem at rengøre, den ligner ikke en løs vagina, så den kan næsten stå fremme, uden at folk opdager, hvad det er. Pumpefunktionen er superfin, og man kan vælge, hvor smal tunnelen skal være. Så hvis du er på udkig efter et diskret stykke legetøj, der er alle pengene værd, har du fundet det rigtige!
Maskinoversat fra sinful.se
Vidunderligt
Anonymous - 8. jun. 2018
Virkelig vidunderligt dejlig, får en ekstremt dejlig orgasme.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS