Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Scandal Flogger Pisk 56 cm var 1

Scandal Flogger Pisk 56 cm

449,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Scandal Flogger Pisk giver dig chancen for at udleve dine SM fantasier med pirrende strejf og sensuelle slag. Flogger piskens er særligt velegnet til dig, der vil eksperimentere med spanking for første gang, da floggerens snerter er lavet i kunstlæder og derfor ikke slår hårdt.

Denne flogger er en del af California Exotics’ Scandal serie, der er kendetegnet ved det smukke, mønstrede stof og den høje fokus på detaljer. Med Scandal Flogger får du en 56 cm lang og pirrende pisk, hvis 43 snerter vil svinge i takt med dine bevægelser. 

Hvis du er ny indenfor spanking og pisk vil du måske ha' glæde af at læse vores blogindlæg 'Vælg det rigtige redskab til pisk og spanking", som du finder på Sinful.dk/blog.

MærkeCalExotics
UndermærkeScandal
Produktvægt (g)145
Fuld Længde (cm)56
Bredde (cm)0.5
Primært MaterialePolyester
FarveSort
SprogTysk, Hollandsk, Fransk, Italiensk, Engelsk, Spansk, Dansk, Græsk, Russisk
SKU13901
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kinky, men ustabil
Rasmus Raymond - 6. jan. 2019
Jeg købte produktet med min kæreste, og vi var henrykte da den kom med den meget diskrete pakke. Vi åbnede pakken, og startede ud med at tjekke floggeren ud, og blev enige om at det var den vi skulle prøve først. Senere om aftenen gik vi godt i gang, og hun underkastede sig som hun plejede, og vi blev enige om floggeren, vi brugte den flittigt, men efter vi havde brugt den i et par måneder begyndte den at går op i "blomster håndtaget" så nu er den gaffatapet, om hele håndtaget og nu virker den fuldstændig upåklageligt Alt i alt et godt og billigt alternativ til de dyrer modeller
Skandale-flogger
Anonymous - 13. mar. 2024
Super godt materiale, lige den rigtige længde. Materialet er meget behageligt for os begge, dejligt materiale mod huden og føles ikke falsk. Lidt tykkere, så det føles ikke så billigt, men lidt luksuriøst kinky.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS