Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Sex & Mischief Bondage Escape Kit var 1

Oversigt

Sex & Mischief Bondage Escape Kit er det perfekte sæt til jer, der vil eksperimentere med SM og bondage. Sættet indeholder nemlig både et par metal håndjern, en sort ridepisk, en kontrakt og et gråt binde bånd – med andre ord får I alt, hvad I har brug for til en fræk og forførende aften. 

Udfyld kontakten sammen og aftal hvad jeres frække spilleregler skal være, så I får de bedste forudsætninger for en god aften. Vi anbefaler, at I ftaler et stop-ord, inden I får i gang med legen, så I kender hinandens grænser. 

Brug det bløde bindebånd som blindfold eller brug det at binde håndjernene fast til f.eks. sengen med, så I opnår endnu bedre fiksering og kan udforske hinandens kroppe med ridepisken. Pisken kan kan give en god endefuld som sød straf. 

Håndjernene passer til håndled med en omkreds på maks 18 cm og de leveres sammen med 2 nøgler. Dog kan de også åbnes ved at trykke på den split, der sidder på håndjernene.  

Sex & Mischief Bondage Escape Kit er en del af Sex&Mischiefs S&M kollektion, der er lavet specielt til jer, der vil prøve bondage og SM for første gang.  

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Sex & Mischief Bondage Escape Kit

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS