Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Sex & Mischief Sweet Punishment Kit var 1

Oversigt

Sex & Mischief Sweet Punishment Kit er perfekt til jer, der vil eksperimentere med bondage og SM. Med sættet får I nemlig både et par plyshåndjern, der kan bruges til fiksering, en læder paddle, der giver en god endefuld, et blindfold og en kontrakt. 

Kontrakten kan bruges til at fastlægge spillereglerne for jeres leg, inden i går i gang, så I kan nyde hinanden bedst muligt. Blindfoldet hjælper med at vække sanserne til live, så det rigtig kan mærkes når man giver smæk med paddlen. Sammen med håndjernene kan det give jer en rigtig god start på frække og pirrende dominans lege. 

Håndjernene er justerbare og passer alle håndled med en omkreds op på til 18 cm. Der medfølger to nøgler til håndjernene, der dog også kan låses op ved at trykke den lille split ind.

Sex & Mischief Sweet Punishment Kit er en del af Sex&Mischiefs S&M kollektion, der er lavet specielt til jer, der vil prøve bondage og SM for første gang.  

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Sex & Mischief Sweet Punishment Kit

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS